Life

Ioan Andone, primul invitat în emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV

11.03.2021 | 11:25
Ioan Andone primul invitat in emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV
ADVERTISEMENT

Emisiunea lui Mircea Dinescu – Poezie și delicatețuri  – poate fi urmărită la Prima TV, începând cu 14 martie, de la ora 14.00.

“Poezie și delicatețuri” este un show de două ore, în care ingredientele culinare sunt omniprezente, iar sarea și piperul sunt adăugate de confesiunile invitaților. Toate acestea în cadrul de poveste al Portului Cultural Cetate.

ADVERTISEMENT

Noua emisiune a lui Mircea Dinescu oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viață a invitaților, iar pregătirea mâncărurilor este abordată simplu, fără pretenții, cu un aer autoironic adăugat de cunoscutul poet.

Totul va fi presărat cu muzică lăutărească adusă de ultimii lăutari care mai există în România, o mostră de autenticitate pe care Mircea Dinescu vrea să o aducă în fața telespectatorilor Prima TV.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, primul invitat în emisiunea lui Mircea Dinescu, la Prima TV

În prima ediție a emisiunii va fi prezent fostul jucător de fotbal și actual antrenor, Ioan Andone. Ioan Andone este un gurmand și mai intră prin bucătărie din când în când, fiind si proprietar de restaurant.

Mircea Dinescu i-a pregătit o rețetă magică, pe care telespectatorii o vor descoperi, duminică, în Poezie și delicatețuri, de la ora 14.00. Toate acestea în acordurile tarafului “Perla Dunării” din Calafat și profesor Nelu Greblă.

ADVERTISEMENT

“Răscolesc în continuare după ultimii lăutari din România pe care eu i-am descoperit și lansat. Din păcate, nu se mai naște o nouă generație de lăutari iar cei care sunt, sunt bătrâni lautari care au o zestre, moștenită de la bunicii lor, de cântece lăutărești cu hazul și cu farmecul lor.

Și evident că o să invit vedete din lumea filmului, televiziunii dar și din alte domenii – medici, sportivi, pe care încerc cu o cheiță tainică să îi deschid și să le aflu secretele și biografiile.”, spune Mircea Dinescu, despre emisiunea prezentată de el la Prima TV.

ADVERTISEMENT