Fotbal intern

Ioan Andone sare în apărarea lui Gigi Becali: “Vrei să joci fotbal, măi, băiatule?”

27.04.2021 | 21:40
Ioan Andone sare in apararea lui Gigi Becali Vrei sa joci fotbal mai baiatule
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a comentat partida dintre FC Argeș și UTA, partidă câștigată de piteșteni cu 4-1. „Fălcosul” l-a remarcat într-un mod negativ pe Adi Petre, atacantul arădenilor și îi ia apărarea lui Gigi Becali.

Ioan Andone consideră că Adi Petre este delăsător, iar acesta să fie motivul pentru care nu s-a impus la FCSB, nu presiunea pusă de patronul echipei pe umerii lui.

ADVERTISEMENT

Oficialul celor de la FC Voluntari a continuat și nu înțelege cum Adi Petre, un tânăr atacant, nu poate să reziste tot meciul pe teren, fiind înlocuit de Laszlo Balint în minutul 64 al meciului cu FC Argeș.

Ioan Andone sare în apărarea lui Gigi Becali în cazul lui Adi Petre

Ioan Andone i-a luat apărarea lui Gigi Becali în cazul lui Adi Petre și consideră că o mare parte din vina pentru eșecul la FCSB îi aparține doar jucătorului.

ADVERTISEMENT

„La Adi Petre e o chestie de dorință și de voință. Vrei să joci fotbali, măi, băiatule sau nu? S-a spus că la FCSB nu s-a impus din cauza presiunii puse de Gigi Becali, dar iată că nu e chiar așa.

Vine aici, la UTA, și trebuie scos din teren prin minutul 60 că îl ia tensiunea, nu mai poate respira”, a mai spus Ioan Andone la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Adi Petre a fost adus în iarna anului 2020 de FCSB de la Esbjerg, însă nu a reușit să confirme la clubul patronat de Gigi Becali. Ulterior a fost împrumutat în Serie B, la Cosenza, iar din februarie este din nou jucătorul celor de la UTA, club care l-a format.

  • 1 gol a reușit Adi Petre de la revenirea la UTA, în duelul cu U Cluj din Cupa României, scor 1-2
ADVERTISEMENT

Remarcatul lui Ioan Andone: „E o opțiune pentru FCSB”

Ioan Andone a avut și un remarcat de la partida dintre FC Argeș și UTA, iar acela esta Cristi Dumitru, tânărul atacant împrumutat de FCSB la FC Argeș în actualul sezon:

„E o opțiune pentru FCSB. Golul cu UTA a fost marcat cu sânge rece… o execuție superbă. Cred că va juca acolo din sezonul următor”.

Cristi Dumitru se află la primul gol marcat pentru FC Argeș în play-out-ul din Liga 1, iar execuția sa a venit în urma unui contraatac al piteștenilor, tânărul atacant marcând în urma unui lob de senzație.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Dumitru

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3.05 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: