Ioan Andone, sfaturi pentru Cosmin Contra! ”Aș merge pe mâna lui Țucudean”

Traian Terzian   
în Liga Natiunilor
13/10/2018, 09:29
Ioan Andone, sfaturi pentru Cosmin Contra! ”Aș merge pe mâna lui Țucudean” GALERIE FOTO
Ioan Andone i-a dat câteva sfaturi lui Cosmin Contra înaintea meciului România - Serbia

Managerul general al clubului FC Voluntari, Ioan Andone, i-a dat câteva sfaturi selecționerului naționalei României, Cosmin Contra, înaintea meciului cu reprezentativa Serbiei, din etapa a patra a Grupei 4, Seria C din Liga Națiunilor. Fostul tehnician a vorbit despre cine i-ar putea înlocui pe suspendații Alexandru Chipciu și Paul Anton, dar și pe cine ar miza în linia de atac.

”Keşeru nu a făcut o partidă foarte bună, dar a dat pasa de gol la Maxim în meciul din Lituania. Dar Ţucudean e un jucător în formă şi eu aş merge pe mâna lui în meciul cu Serbia”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Alexandru Chipciu se bucură pentru golul marcat în partida Lituania - România
Alexandru Chipciu se bucură pentru golul marcat în partida Lituania – România

Ioan Andone, sfaturi pentru Cosmin Contra: ”Tudor Băluță ar fi o soluție la închidere”

”Tudor Băluţă ar fi o soluţie la închidere pentru că este un tip inteligent. E foarte tânăr, fără experienţă, dar în acolo dacă ştii să închizi foarte bine zona îți poți ajuta echipa. Cred că poţi să mergi pe mână unui jucător tânăr”, a fost sfatul lui Ioan Andone pentru Cosmin Contra în ceea ce privește înlocuitorul lui Paul Anton.

Managerul general de la Voluntari consideră că ”tricolorii” n-au făcut un meci reușit în Lituania: ”Am întâlnit o echipă bună, n-au avut multe victorii în meciurile internaţionale, dar ne-au cam chinuit. La 1-0 cred că am greşit că nu am menţinut posesia, n-am căutat să îi plimbăm, să înscriem golul al doilea, ne-am grăbit prea mult şi cred că am jucat prea perpendicular. N-am dus mingea la margini, n-am făcut o partidă foarte bună, dar cele trei puncte sunt valoroase”.

România a învins Lituania cu 2-1 la Vilnius în etapa a treia din Liga Națiunilor, printr-un gol marcat de Alexandru Maxim în minutele de prelungire, și a urcat pe locul doi în clasament. Însă, Cosmin Contra i-a pierdut pe mijlocașii Alexandru Chipciu și Paul Anton care vor fi suspendați la întâlnirea cu Serbia ce se va disputa duminică, de la ora 16:00, pe Arena Națională din Capitală.

Închide ×