Sport

Ioan Andone știe de ce are nevoie Octavian Popescu pentru a deveni un fotbalist complet: „Trebuie să facă faza defensivă!”

Ioan Andone, fostul antrenor și jucător al lui Dinamo, a vorbit despre ceea ce îi trebuie lui Octavian Popescu, extrema FCSB-ului, pentru a deveni un fotbalist complet.
20.04.2022 | 12:41
Ioan Andone stie de ce are nevoie Octavian Popescu pentru a deveni un fotbalist complet Trebuie sa faca faza defensiva
Ioan Andone, fostul antrenor și jucător al lui Dinamo, a vorbit despre ceea ce îi trebuie lui Octavian Popescu, extrema FCSB-ului, pentru a deveni un fotbalist complet
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu (19 ani) a fost adus la echipa de seniori a FCSB-ului, în toamna lui 2020, de la echipa secundă. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația finanțată de Gigi Becali.

Ioan Andone știe de ce are nevoie Octavian Popescu pentru a deveni un fotbalist complet

Ioan Andone susține că îl apreciază foarte mult pe Octavian Popescu, însă, în același timp, îi atrage atenția vedetei FCSB-ului la faptul că trebuie să-și îmbunătățească jocul ofensiv și cel aerian.

ADVERTISEMENT

„Totul depinde de el (n.r. Octavian Popescu). Trebuie să prelungească forma asta bună. De mult n-am mai văzut un jucător care să dribleze cu așa mare ușurință.

Trebuie să învețe alte lucruri, să facă faza defensivă, să-și îmbunătățească jocul aerian. Uite lui Man cât de greu i-a fost în Italia, la început, și uite că e în regulă acum, dupa șase-șapte luni.

ADVERTISEMENT

Dacă fcsb ia campionatul și ajunge în grupele Champions League, FCSB poate lua chiar și mai mulți bani”, a declarat Ioan Andone, la Pro Arena.

Totodată, Ioan Andone este de părere că CFR Cluj are, în continuare, prima șansă la câștigarea titlului de campioană, deși, în ultima etapă din play-off, a fost învinsă de FCSB.

ADVERTISEMENT

„Prima șansă o are tot CFR-ul, dar la cum joaca FCSB… e entuziasm, dar nu-i văd să nu mai piardă niciun meci”, a mai spus Ioan Andone.

În încheiere, fostul fotbalist a declarat faptul că inclusiv Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, nu are un joc defensiv bun.

ADVERTISEMENT

„Lui Florin Tănase îi lipsește faza de apărare. De ce crezi că FCSB nu a mai reușit să ia campionatul? Pentru că i-a lipsit faza de apărare. Sunt o grămadă de lucruri”, a încheiat Ioan Andone.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 43 de puncte obținute.

  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,80 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT