Fotbal intern

Ioan Anton a murit! Fostul fotbalist a trecut prin momente dificile. Cancerul și epilepsia l-au învins

11.03.2019 | 08:28
Ioan Anton a murit Fostul fotbalist a trecut prin momente dificile Cancerul si epilepsia lau invins

Ioan Anton a murit la vârsta de 56 de ani, după ce a dus o luptă dură cu cancerul. Fostul fotbalist care a evoluat pentru Inter Vaslui și Farul Constanța a trecut prin momente dificile pe parcursul vieții, iar de mai bine d eun an de zile făcea chimioterapie și radiochimioterapie la Institutul Regional de Oncologie de la Iași, anunță libertatea.ro.

Ioan Anton a murit la vârsta de 56 de ani

Ioan Anton a avut parte de momente foarte dificile. Fostul portar al Farului Constanța a fost nevoit să renunțe la fotbal când avea 30 de ani, după ce a făcut un accident graoznic de mașină, care l-a ținut în comă mai bine de o săptămână. Mai mult, Ioan Anton suferea și de epilepsie.

În luna martie a anului 2018, Ioan Anton își spunea povestea tristă de viață pentru gsp. “Am fost la o petrecere, am băut bere, vin. Când să plecăm, ne-am suit la Eugen Neagoe în mașină. Cu 500 de metri înainte de casă a intrat în pom. Am avut fractură de femur și traumatism cranian. Am stat o săptămână în comă. În 2012 mi-au găsit epilepsie, probabil tot de la accident.”

Ioan Anton și foștii săi colegi de la Farul Constanța

Avea cancer laringian

Asta nu e tot! În urma unui control medical, medicii i-au spus lui Ioan Anton că are cancer laringian. “Ce să fac, domnule, ce să mai spun, ce să mai zic? Sunt supărat! Fac zeci de drumuri între Vaslui și Iași, sunt vai de capul meu. Am două luni de când mi-au descoperit cancerul.

Am stat internat la Institutul Regional de Oncologie de la Iași. Am început aici tratamentul, fac chimioterapie și radiochimioterapie. M-am săturat de spitale, de pastile și medicamente, dar ce să fac? O iau de la capăt și sper să mai câștig o bătălie”, spunea Ioan Anton pentru sursa citată mai sus.