Fotbal intern

Ioan Becali îl atacă pe Daniel Şerdean: „Nu ştiu ce caută la Dinamo, e dubios“

14.11.2020 | 11:31
Ioan Becali il ataca pe Daniel Serdean Nu stiu ce cauta la Dinamo e dubios
ADVERTISEMENT

Ioan Becali a lansat un nou atac la proiectul spaniol de la Dinamo. Cel luat în colimator a fost, de data aceasta, Daniel Şerdean, noul preşedinte executiv al „câinilor“.

Impresarul, la rândul lui preşedinte executiv în Ştefan cel Mare în trecut, a declarat că nu ştie cine este Daniel Şerdean şi nu-l vede ca pe un om priceput la fotbal. Îl consideră o apariţie inexplicabilă la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Singurul nume nou, de la apariţia spaniolilor, care a primit laude din partea lui Ioan Becali este Rufo Collado, directorul sportiv de la formaţia din Ştefan cel Mare.

Ioan Becali: „Şerdean a apărut din neant. Nu ştiu cine e“

„Singurul priceput care știe de fenomenul ăsta este Rufo Collado. El știe de fotbal. Restul… Acest domn Șerdean apare din neant, din Alba Iulia, nu știu cine e… Dacă era colaboratorul spaniolilor ar fi trebuit să vină banii de aici, nu din Spania. Acest domn Șerdean nu știu ce caută acolo. E dubios. Poate e dinamovist… Am auzit că știe istoria lui Dinamo, dar și eu o știu“, a declarat Ioan Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

Daniel Şerdean a declarat că el este cel care s-a ocupat de vânzarea clubului dinspre Ionuţ Negoiţă către spaniolii cu Pablo Cortacero în frunte. Totuşi, aici apar două probleme distincte. Prima ar fi că vânzarea nu există şi a doua, numele lui Şerdean nu apare în documentele oficiale.

FANATIK a prezentat în exclusivitate, pe 13 noiembrie, dovada că Ionuţ Negoiţă nu a vândut Dinamo spaniolilor. Acţionarul majoritar este o firmă condusă de patronul de la RIN, iar Pablo Cortacero este preşedintele Consiliului de Administraţie, cu mandat de 4 ani.

ADVERTISEMENT

„Asta e o încercare de a crea un bussines în viitor. Au investit niște bani că poate dau lovitura pe viitor. De asta m-a chemat și Pablo că știa că am câțiva jucători și poate vinde niște jucători cu 7-8 milioane de euro. Ei au venit cu acest scop. Mai ales că cei de la Alba Iulia… Pe mine mă doare de Țălnar pentru că îl cunosc. El a venit în poziție de salvator al lui Dinamo, dar nu cred că s-a gândit la el, ci la supravițuirea clubului“, a continuat Ioan Becali.

Chiar dacă acum, impresarul vede un proiect de viitor la Dinamo, un business menit să producă în anii ce urmează, în urmă cu mai multe zile avea o părere diferită. Ioan Becali îi prevedea un viitor sumbru lui Dinamo, şi anume întoarcerea la Ionuţ Negoiţă, din cauza problemelor financiare ale tranzacţiei.

ADVERTISEMENT

Dinamo poate fi ultima în Liga 1

Situaţia lui Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1 este dezastruoasă. Echipa ocupă penultima poziţie a clasamentului, cu doar 5 puncte acumulate în 9 partide disputate.

Ba mai mult, „câinii roşii“ se pot transforma în „lanterna roşie“. Dinamo o întâlneşte pe Astra, de la 21:00, într-un meci restant din etapa a noua. Giurgiuvenii sunt ultimii, cu 4 puncte, dar o pot depăşi de adversara din această seară cu o victorie, rezultat care ar însemna rocada în clasament. Adică, Dinamo ar fi ultima!

ADVERTISEMENT