Fotbal intern

Ioan Becali prevede dezastrul spaniolilor la Dinamo: „Echipa va reveni la Negoiţă“

05.11.2020 | 12:24
Ioan Becali prevede dezastrul spaniolilor la Dinamo Echipa va reveni la Negoita
ADVERTISEMENT

Ioan Becali nu crede în proiectul spaniol de la Dinamo. Ba chiar a lansat un scenariu negru pentru suflarea dinamovistă, şi anume clubul să revină la Ionuţ Negoiţă, dacă Pablo Cortacero nu achită către patronul de la RIN sumele convenite în contactul semnat.

Impresarul i-a atacat pe toţi. Pablo Cortacero nu este decât o rachetă lansată de altcineva, iar cei din proiectul DDB al suporterilor doar un acţionar „subminoritar“. FANATIK a anunţat în exclusivitate suma pe care spaniolul a investit-o la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Becali e de părere că investitorii iberici nu dispun de putere financiară, iar banii promişi nu vor veni niciodată. Toţi jucătorii aduşi pe salarii mari vor pleca de la echipă.

Ioan Becali nu crede în spanioli: „99% vor pleca! Echipa se întoarce la Negoiţă“

„Ce să zic de Dinamo? E o persoană serioasă cu care eu vorbesc. E Juan Melero. El nu a fost niciodată (n.r. – implicat direct în proiectul de la Dinamo). L-a lansat pe Corcero, Coracero, Cortacero ăsta, ca pe o rachetă d-aia de pe portavioanele americane, care a venit aici, a pus nişte spanioli la club, dintre care priceput e doar Rufo.

ADVERTISEMENT

Juan Melero, când a văzut că racheta Pablo nu corespunde, s-a cam retras. La ei e motto ‘la semana que viene’ (n.r. săptămâna care vine), acum va fi ‘la semana când se va face bine Pablo‘.

De fapt, Melero l-a convins şi pe Contra să vina la Dinamo. Eu l-am liniştit şi pe Contra că racheta a bubuit în nori. Racheta e unul dintre cele mai mari bluff-uri din fotbalul românesc din ultimii 80 de ani. Vor pleca toţi spaniolii… Contra vorbeste tot timpul cu Melero şi îi spune ‘Ce mi-ai facut? unde m-ai adus?’“, şi-a început Becali discursul la PRO X.

ADVERTISEMENT

Becali se ia şi de DDB: „Unde sunt acţionarii ăştia subminoritari?

„Dinamo? Nu ştiu ce se va întâmpla. Se va uni cu cealaltă Dinamo, vor veni iar suporterii, nu ştiu… 99% spaniolii vor pleca, e părerea mea. Păcat de Rufo! Spaniolii ăştia, dacă erau buni, jucau în divizia a doua din Spania, pe aceiaşi bani. Aceşti jucători de la Dinamo puteau să joace în liga a doua din Spania să lupte la promovare. Dar nu au avut oferte şi d-aia au venit aici, înţelegeţi?.

480.000 de euro pe luna salarii, la care se adaugă costurile cu Arena Naţională, cu mesele de la Săftica, cu deplasările, cu tot, înseamnă vreo 700 de mii. Înmulţiţi şi cu 12 şi vedeţi că e grav.

ADVERTISEMENT

Jucătorii ăştia, care au venit pe 25, 30, 35 de mii, vor pleca dacă nu vor fi plătiţi şi vor accepta şi 10,12 sau 14 mii în Spania.

Cred că echipa reveni la Negoiţă. Dacă el nu primeşte ce a semnat în contract, echipa se întoarce la el. Mai sunt şi suporterii care au 25%, dar nu îi mai văd. Nu au mai apărut. Înainte să vină ăştia, apăreau. Acum, nu îi mai văd, de parcă au băgat ăia 15 milioane în conturi. Au venit acționarii majoritari cu niște pistoale neîncărcate, fără gloanțe, și ei nu mai apar să vadă că ăștia nu au gloanțe. Unde sunt acţionarii ăştia subminoritari? Nu minoritari, subminoritari!“, a tunat Ioan Becali.

ADVERTISEMENT