Fotbal intern

Giovani Becali se teme de un nou caz Coman la FCSB: “I-am zis să facă școala de șoferi”

06.03.2021 | 13:04
Giovani Becali se teme de un nou caz Coman la FCSB Iam zis sa faca scoala de soferi
ADVERTISEMENT

Florinel Coman are probleme cu legea după ce a fost oprit de Poliția Rutieră și a prezentat un permis de conducere pe care l-ar fi obținut în Ucraina. Dar care nu era înregistrat. Impresarul Giovani Becali a povestit că a vorbit cu Octavian Popescu şi l-a îndemnat să facă şcoala de şoferi. 

Octavian Popescu a împlinit 18 ani pe 27 decembrie, iar de atunci a început să ia lecţii pentru a-şi lua carnetul de conducere. Momentan doar de la colegul său Ovidiu Perianu, care va împlini 19 ani peste o lună.

ADVERTISEMENT

“I-am spus lui ăsta micu, lui Octavian Popescu, să-și ia un carnet. Să facă şcoala de şoferi. Că am auzit că-l mai învață ăsta, Perianu, prin parcare pe la bază. Îi trimitem noi un șofer dacă trebuie, sau îi dă Gigi”, a povestit Giovani Becali la Digi Sport Matinal.

Octavian Popescu a ajuns la FCSB în vara lui 2020, după ce Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l achiziţiona

Giovani Becali este convins că Octavian Popescu va fi protagonistul unui transfer la o echipă importantă din Europa. Un scouter al lui Juventus a fost prezent la Bucureşti, iar Txiki Begiristain, directorul sportiv al lui City, s-a interesat şi el de Popescu.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la Univesitatea Craiova, unde era împrumutat de la Regal Bucureşti. Oltenii ar fi avut ocazia să îl transfere definitiv, dar au ezitat să plătească suma de transfer fomaţiei de care aparţinea jucătorul.

“Becali a dat 200.000 pe el, celor de la Regal şi nişte procente. Şi i-a făcut salariu de 3.000 de euro pe lună. Plus ce îi mai măreşte”, a mai povestit Giovani Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a devenit titular incontestabil la FCSB în acest sezon, în special după plecarea lui Dennis Man. A jucat în total 20 de partide în Liga 1, iar în 2021 a fost titular de fiecare dată.

Octavian Popescu a marcat un gol în Liga 1, contra celor de la CSMS Iaşi, şi a oferit şi şase pase decisive pentru colegii săi. A jucat 80 de minute şi în partida cu Slovan Liberec, din turul 3 preliminar din Europa League. Cehii s-au impus atunci, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro, conform Transfermarkt, dar cei de la FCSB speră ca fotbalistul de 18 ani să fixeze un nou record de transferuri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,37 este cota pentru “X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT