Life

Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România, concurent în sezonul următor? Cum vede evoluția surorii sale

Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România a vorbit despre competiția de la Kanal D și a dezvăluit că și-ar dori să facă parte din ea.
02.07.2021 | 12:26
Ioan Chitu fratele Mariei de la Survivor Romania concurent in sezonul urmator Cum vede evolutia surorii sale
ADVERTISEMENT

Fratele Mariei de la Survivor România o apreciază foarte mult pe războinică și nu doar pentru că e sora lui. O admiră sincer pentru determinarea de care a dat dovadă în cel mai urmărit show al momentului.

Ioan Chițu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că și el și-ar dori să facă parte din acest show. De altfel, tânărul are toate calitățile de viitor concurent în vreunul din sezoanele următoare.

ADVERTISEMENT

Are un fizic de invidiat, este pasionat de aventură și nu în ultimul rând e mare fan ale acestui reality-show pe care îl urmărește înainte să apară în România.

Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România: „Maria merită să fie câștigătoare pentru că poate fi un exemplu pozitiv pentru generația ei”

Ioan ne-a spus, printre altele, care sunt motivele pentru care sora lui merită să câștige competiția de la Kanal D. A vorbit despre cum vede evoluția ei în acest concurs.

ADVERTISEMENT

Dansatorul susține că Maria merită să câștige competiția din mai multe motive. Acesta a spus că Maria a judecat cu inocență și imparțialitate dreptatea, pe care a apărat-o fără să recurgă la vreo strategie.

Ioan mai remarcă faptul că deși sora lui a intrat mai târziu în concurs, a avut tot atâtea intrări pe trasee precum concurenții vechi.

ADVERTISEMENT

„Odată cu intrarea Mariei în concurs, a susținut echipa războnicilor atât moral cât și fizic. Moral i-a susținut pe  Albert și Adelina de cum a intrat.

A câștigat cele mai multe puncte reducând echipa faimosilor la 2 concurenți. Erau la un moment dat 9 faimoși contra 5 războinici.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a intrat mai târziu ea a reușit să treacă peste dezavantajul de a fi eliminată din linia întâi, așa cum s-a și întâmplat cu toți cei intrați în ultimele 3 luni.

Maria merită să fie câștigătoare. Poate fi un exemplu pozitiv pentru generația ei. Deține o îmbinare armonioasă a calităților sufletești (precum dorința de viață, inocența, naturalețe, curaj, spontaneitate, bun simt, sinceritate) cu cele fizice (frumusețe, abilități sportive, rezistență, ambiție)”, a spus Ioan Chițu pentru FANATIK.

Și-ar dori să participe la Survivor România. Cu ce concurent ar ține dacă sora lui nu ar fi în competiție

Acesta ne-a mai dezvăluit că și-ar dori foarte mult să participe la Survivor România. Ioan ne-a mărturisit că urmărește edițiile Survivor din America. Ar face față cu siguranță aventurii al cărui fan înrăit este.

Tânărul dansator profesionist a mai declarat că dacă nu ar fi fost sora lui în competiție, l-ar fi susținut pe Marius Crăciun. Dacă el ar fi fost în locul ei, s-ar fi împrietenit cu acesta. După Maria, pe el îl vede drept unul dintre cei mai buni din actualul sezon.

Dovadă a faptului că Ioan ar putea fi fără nicio problemă un concurent potrivit pentru Survivor România sunt fotografiile pe care acesta le postează pe pagina sa de Facebook (vezi aici) cu antrenamentele sale de zi cu zi.

 

ADVERTISEMENT