News

Fiica afaceristului arădean ucis cu bombă, revoltată de mersul investigațiilor. „Așa nu se mai poate”

Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, a afirmat că cei care anchetează asasinarea tatălui ei nu au informat-o nici măcar o singură dată cu privire la mersul anchetei.
26.12.2021 | 17:27
Fiica afaceristului aradean ucis cu bomba revoltata de  mersul investigatiilor Asa nu se mai poate
ADVERTISEMENT

Fiica omului de afaceri Ioan Crișan, ucis în urma exploziei mașinii sale pe data de 29 mai, intenționează să recurgă la serviciile unui avocat, informează Antena 3.

Decizia a fost determinată de faptul că familia nu a fost informată cu privire la mersul anchetei care, după șapte luni de la asasinat, nu a identificat autorii crimei.

ADVERTISEMENT

Laura Crișan a fost audiată o singură dată de către poliție, iar anchetatorii nu au dat nici măcar un telefon prin care să o informeze privind stadiul anchetei.

Noi cercetări la ferma lui Ioan Crișan

Așa nu se mai poate”, a spus fiica omului de afaceri.

Recent, anchetatorii au făcut o nouă descindere la ferma de pește lui Ioan Crișan, cercetând cu atenție și puțul cu apă termală din incintă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, poliția a cerut o serie de documente. La momentul descinderii, Laura Crișan nu se afla la fermă, dar și-a dat acordul telefonic pentru cercetările făcute de anchetatori.

Omul de afaceri Ioan Crişan a murit pe 29 mai, după ce mașina în care se urcase a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse din anchetă, explozibilul folosit pentru crimă ar fi TNT, provenit din fosta Iugoslavie. Se pare că omul de afaceri ar fi fost filat timp de mai  multe săptămâni înainte ca bomba să fie plasat sub mașină.

Scaunul pe care s-a așezat Ioan Crişan a fost rupt de explozie și aruncat în plafonul mașinii care a luat apoi foc.

ADVERTISEMENT

Potrivit unei filmări publicate de către aradon.ro, omul de afaceri nu ar fi fost ucis pe loc de suflul exploziei, el încercând timp de câteva secunde să iasă din mașina cuprinsă de flăcări.

ADVERTISEMENT