Fotbal intern

Ioan Filip, căpitanul lui Dinamo: „Nu l-am simțit pe domnul Negoiță aproape de noi” + „Cred că Montini nu mai stă după cum a fost tratat de club”

11.05.2020 | 21:02
Ioan Filip capitanul lui Dinamo Nu lam simtit pe domnul Negoita aproape de noi  Cred ca Montini nu mai sta dupa cum a fost tratat de club
ADVERTISEMENT

Ioan Filip, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și a recunoscut că nu l-a mai simțit aproape pe Ionuț Negoiță, patronul echipei.

Ioan Filip, despre relația cu Ionuț Negoiță

Ioan Filip a vorbit despre „relația rece” din ultima vreme pe care jucătorii lui Dinamo o au cu Ionuț Negoiță: „E adevărat că ni s-a plătit un salariu, cel pe luna ianuarie. Nouă ni s-a spus că o să stăm două săptămâni în cantonament, după care sper să mai treacă și virusul ăsta.

ADVERTISEMENT

Nu activitățile o să fie problema, ci dorul de familie. Sperăm să se rezolve problemele cu banii, că nu e normal ca noi, jucătorii, să ne gândim numai dacă ne bagă bani sau nu. Eu cred că am avea mai multe performanțe dacă nu ar mai exista astfel de probleme”.

„E o situație grea, deja se vinde clubul de foarte mult timp, e greu. Noi trebuie să fim împreună ca jucători. Trebuie să ne mai vireze niște bani, nu e ok ca suporterii să susțină echipa mereu cu bani.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă nu prea l-am simțit pe domnul Negoiță aproape de noi, probabil pentru că vrea să vândă. Eu mai am contract până în vară, nu se va prelungi automat, vor exista discuții.

Eu vreau să-l prelungesc pentru două luni și după să vedem ce facem”, a mai spus căpitanul lui Dinamo la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Probabil că Montini nu va vrea să-și prelungească contractul”

„Cu Mattia nu am vorbit despre fotbal, el e în aceeași situație ca mine. Probabil că nu va vrea să-l prelungească, după cum a fost tratat în ultima vreme la club.

În fiecare perioadă de transferuri s-au schimbat mulți jucători și cred că asta contează, să ai o continuitate bună alături de colegi, să-i simți în teren și probabil de-asta am ajuns în play-out.

ADVERTISEMENT

Domnul Mihalcea ne dă programul, nu vrea să facem video, pentru că ne-a zis că nu e genul să stea cu ochii pe noi ca un polițist, oricum se va vedea la antrenamente cine s-a pregătit și cine nu”, a mai spus Ioan Filip.

ADVERTISEMENT