Fotbal intern

Ioan Filip îşi caută echipă pe internet după ce a plecat de la Dinamo! Ce şi-a scris în CV

11.07.2020 | 15:13
Ioan Filip isi cauta echipa pe internet dupa ce a plecat de la Dinamo Ce sia scris in CV
ADVERTISEMENT

Ioan Filip (31 de ani), mijlocaș central, a terminat contractul cu Dinamo l-a începutul lunii iulie, iar acum își caută o nouă formație pe internet.

Dinamo nu i-a mai prelugit contractul, iar Filip și-a postat CV-ul pe Linkedin, platformă ce facilitează legătura dintre angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

ADVERTISEMENT

CV-ul său conține partide la Bihor, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța, Debrecen și Dinamo București plus meciuri în cupele europene.

Ce a scris Ioan Filip în CV-ul publicat pe internet

Filip și-a făcut și o scurtă descriere pentru cunoscutul site, unde oameni din întreaga lume îşi prezintă CV-urile. Cele mai importante caracteristici ale sale sunt următoarele:

ADVERTISEMENT
  1. ”organizează jocul”
  2. ”citește jocul foarte bine”
  3. ”reacții bune”
  4. ”pase bune”
  5. ”recuperări bune”
  6. ”capacitate și disponibilitate la efort”
  7. ”îi ajută pe cei din jurul lui”
  8. ”jucător de tipul numărului 6”

Filip a ajuns la Dinamo în vara lui 2019 și are în palmares 39 de meciuri în Liga 1 și 4 în Cupa României, a fost al doilea căpitan al clubului. El a ajuns la un acord cu formația dinamovistă pentru prelungirea contarctului, dar echipa nu l-a mai înregistrat la LPF.

ADVERTISEMENT

Ioan Filip a jucat în grupele Ligii Campionilor

Filip a reușit să înscrie un gol în campionat în acest sezon pentru ”câini”. Fotbalistul are în palmares și meciuri bifate în Liga Campionilor pe vremea când evolua la Oțelul Galați, în sezonul 2011-2012.

Mijlocașul a venit la Dinamo de la Debrecen la începutul lui 2019. Filip este cotat pe site-ul de specialitate Transfermarkt la 350 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul are două titluri de campion în palmares. Primul câștigat cu Oțelul Galați în sezonul 2010-2011 și al doilea cu Viitorul Constanța în stagiunea 2016-2017.

Conform site-ului transfermarkt.com, 900.000 de euro este cea mai mare sumă la care a fost cotat fotbalistul în toată cariera sa.

ADVERTISEMENT