Fotbal intern

Ioan Filip nu și-a prelungit contractul cu Dinamo. Au început ”dezertările” în tabăra ”câinilor”

01.07.2020 | 14:17
Ioan Filip nu sia prelungit contractul cu Dinamo Au inceput dezertarile in tabara cainilor
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ioan Filip nu și-a prelungit contractul cu Dinamo București și astfel a devenit jucător liber și poate merge la orice formație.

Unul dintre jucătorii de bază ai ”câinilor”, mijlocașul în vârstă de 31 de ani s-a săturat de problemele tot mai mari din caddrul clubului și a decis să părăsească corabia la greu.

ADVERTISEMENT

Ioan Filip a venit la Dinamo în decembrie 2018 și este unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot. Mijlocașul era om de bază în echipa lui Adrian mihalcea, el evoluând în 25 de meciuri în acest sezon.

Dinamo nu a prelungit contractul cu Ioan Filip

Deși se află într-o situație critică, fiind foarte aproape de retrogradarea în Liga 2, Dinaamo nu a reușit să-l convingă pe Ioan Filip să-și prelungească contractul nici măcar până la finalul play-off-ului, astfel că antrenorul Adrian Mihalcea primește o grea lovitură pentru acest sezon.

ADVERTISEMENT

”30 iunie 2020 a fost ultima zi contractuală la Dinamo București pentru mijlocașul Ioan Filip. La Dinamo din luna decembrie a anului 2018, Ioan Filip (31 de ani) a adunat 39 de meciuri în Liga 1 și 4 jocuri în Cupa României pentru Dinamo”, se arată în comunicatul ”câinilor”.

”El a marcat un gol în tricoul alb-roșu, toamna trecută, în victoria cu FC Viitorul, scor 3-2 pe teren propriu. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Ioan Filip mult succes în carieră!”, se încheie mesajul.

ADVERTISEMENT

OFICIAL. Mulțumim, Ioan Filip!30 iunie 2020 a fost ultima zi contractuală la Dinamo București pentru mijlocașul Ioan…

Nai-post ni FC DINAMO BUCURESTI noong Miyerkules, Hulyo 1, 2020

Dinamo și FCSB/Steaua sunt singurele echipe din România care nu au retrogradat niciodată, singurele care au jucat numai în prima ligă. Au mai avut și ele sezoane slabe, dar niciodată în existența lor nu au ajuns atât de jos ca Dinamo de azi.

Dinamo nu are un parcurs deloc bun în campionat, ajungând pe ultimul loc din clasament. Venirea lui Adrian Mihalcea pare inoportună, tehnicianul ”câinilor” pierzând toate meciurile de la debut până acum. Gigi Mulțescu se autopropune la Dinamo și a declarat că dacă ar veni o ofertă, ar fi dispus să negocieze o posibilă venire pe banca tehnică a ”alb-roșilor”.

ADVERTISEMENT

Peluza “Cătălin Hîldan” a emis un comunicat dur la adresa conducerii după ultimele rezultate şi îl acuză pe Ionuţ Negoiţă că le-a promis noilor cumpărători, care au virat 100.000 de euro la Dinamo, că vor putea primi şi cele 20 de procente deţinute de suporterii clubului.

ADVERTISEMENT