Fotbal intern

Ioan Filip se teme că Dinamo poate retrograda: “Din moment ce eşti în play-out, înseamnă că poţi retrograda”

27.02.2020 | 21:13
Ioan Filip se teme ca Dinamo poate retrograda Din moment ce esti in playout inseamna ca poti retrograda
ADVERTISEMENT

Ioan Filip, mijlocașul lui Dinamo, se teme că echipa nu va mai fi susținută de suporteri în play-out. Fotbalistul ia în considerare inclusiv varianta ca Dinamo să retrogradeze.

Ioan Filip crede că Dinamo poate retrograda

Mijlocașul lui Dinamo crede că fanii vor abandona în play-out și nu vor mai veni la meciuri, fiind dezamăgiți că echipa lor ratează an de an play-off-ul.

ADVERTISEMENT

„E o luptă pentru supravieţuie! Din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri ca să nu avem această grijă a retrogradării.

Vreau să ne concentrăm ca să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. De trei ani s-a tot se joacă tot în play-out, din păcate.

ADVERTISEMENT

Sincer, nu cred că vor veni fanii. Nici anul trecut nu a venit nimeni”, a declarat Filip.

Obiectivul e clar la Dinamo: Cupa României

Mijlocașul susține obiectivul gândit de conducere și de antrenorul Dusan Uhrin: câștigarea Cupei României. De altfel, singurul mod prin care Dinamo s-ar putea califica în Europa în acest sezon.

„Obiectivul e câştigarea play-out-ului şi a Cupa României. Ar salva sezonul. Ar fi și calificare în Europa. Au trecut ceva ani de când Dinamo nu a mai fost în preliminarii Nu cred că doar anul acesta s-a greşit”, a explicat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

În încheiere, Filip nu s-a temut să critice conducerea echipei pentru degringolada în care se află „câinii roșii”. Filip speră că incertitudinea se va încheia în scurt timp la Dinamo:

„S-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi, jucătorii. Trebuie să tragem ponoasele!”.

ADVERTISEMENT
  • 450.000 de euro e cota lui Ioan Filip, conform transfermarkt
  • 1 gol în 21 de partide a înregistrat Filip în acest sezon de Liga 1
ADVERTISEMENT