ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ioan Filip se teme că Dinamo poate retrograda: “Din moment ce eşti în play-out, înseamnă că poţi retrograda”

Autor: Flaviu Popa | 27.02.2020 | 21:13
Ioan Filip se teme că Dinamo poate retrograda:
Ioan Filip se teme că Dinamo ar putea retrograda

Ioan Filip, mijlocașul lui Dinamo, se teme că echipa nu va mai fi susținută de suporteri în play-out. Fotbalistul ia în considerare inclusiv varianta ca Dinamo să retrogradeze.

ADVERTISEMENT

Ioan Filip crede că Dinamo poate retrograda

Mijlocașul lui Dinamo crede că fanii vor abandona în play-out și nu vor mai veni la meciuri, fiind dezamăgiți că echipa lor ratează an de an play-off-ul.

„E o luptă pentru supravieţuie! Din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri ca să nu avem această grijă a retrogradării.

ADVERTISEMENT

Vreau să ne concentrăm ca să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. De trei ani s-a tot se joacă tot în play-out, din păcate.

Sincer, nu cred că vor veni fanii. Nici anul trecut nu a venit nimeni”, a declarat Filip.

ADVERTISEMENT

Obiectivul e clar la Dinamo: Cupa României

Mijlocașul susține obiectivul gândit de conducere și de antrenorul Dusan Uhrin: câștigarea Cupei României. De altfel, singurul mod prin care Dinamo s-ar putea califica în Europa în acest sezon.

„Obiectivul e câştigarea play-out-ului şi a Cupa României. Ar salva sezonul. Ar fi și calificare în Europa. Au trecut ceva ani de când Dinamo nu a mai fost în preliminarii Nu cred că doar anul acesta s-a greşit”, a explicat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

În încheiere, Filip nu s-a temut să critice conducerea echipei pentru degringolada în care se află „câinii roșii”. Filip speră că incertitudinea se va încheia în scurt timp la Dinamo:

„S-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi, jucătorii. Trebuie să tragem ponoasele!”.

ADVERTISEMENT
  • 450.000 de euro e cota lui Ioan Filip, conform transfermarkt
  • 1 gol în 21 de partide a înregistrat Filip în acest sezon de Liga 1
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!