Fotbal intern

Ioan Filip și Deian Sorescu s-au înscris în Programul DDB! S-au strâns aproape 450.000 de lei. VIDEO

19.01.2020 | 08:44
Ioan Filip si Deian Sorescu sau inscris in Programul DDB Sau strans aproape 450000 de lei VIDEO
ADVERTISEMENT

„Căpitanul” lui Dinamo, Ioan Filip și coechipierul său Deian Sorescu se implică financiar în salvarea echipei de la faliment și, implicit, de la dispariția din prima ligă. Cei doi jucători s-au înscris în Programul Doar Dinamo București (DDB), proiect al suporterilor din Peluza „Cătălin Hîldan”(PCH) de strângere de fonduri pentru salvarea clubului.

Ioan Filip și Deian Sorescu s-au înscris în Programul DDB

Ioan Filip și Deian Sorescu sunt primii jucători din echipa lui Dusan Uhrin care au anunțat înscrierea în Programul DDB. Noul căpitan al „câinilor” după plecarea lui Dan Nistor la U Craiova, Ioan Filip, și-a anunțat primul intenția și l-a provocat pe Deian Sorescu să facă același lucru.

ADVERTISEMENT

Ioan Filip – Program DDB

Ioan Filip îl provoacă pe Deian Sorescu să se înscrie în Programul DDBVINO ȘI TU!www.programddb.ro/inrolare

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Samstag, 18. Januar 2020

Deian Sorescu a acceptat imediat provocarea și s-a înscris în programul lansat de membrii ”Peluzei Cătălin Hîldan”. La rândul său, Sorescu l-a provocat pe atacantul Robert Moldoveanu.

Deian Sorescu Program DDB

Deian Sorescu a acceptat provocarea!Deian este unul din cei mai valoroși jucători din lotul lui Dinamo. Astăzi s-a alăturat Proiectului Doar Dinamo București și a lansat provocarea către Robert Moldoveanu.VINO ȘI TU!www.programddb.ro

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Samstag, 18. Januar 2020

Negoiță vrea să vândă Dinamo

Conducătorii Proiectului Doar Dinamo București au anunțat în urmă cu trei zile că suma strânsă pentru salvarea clubului a ajuns la 432.256 de lei, iar următoarea țintă este ca în două luni să se atingă pragul de 500.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situaţie disperată, iar Ionuţ Negoiţă le-a cerut fanilor să investească în club dacă vor să mai aibă echipă în viitor. Omul de afaceri este dispus să dea 51% din acţiuni în schimbul sumei de 1 leu + 500.000 de euro, o garanţie că noii investitori sunt serioşi şi vor să-i scoată pe „câini” din prăpastie.

Suporterii lui Dinamo, separați în două tabere

“Programul DDB” este iniţiat de grupurile de suporteri din Peluza Cătălin Hîldan. În acest moment, preşedintele asociaţiei şi imaginea acesteia este Cristi Hîldan, fratele “Unicului Căpitan”, Cătălin.

ADVERTISEMENT

Celălalt program “rival” al suporterilor dinamovişti este Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, ADPD, ale cărui imagini sunt Cornel Dinu şi actorul Răzvan Oprea. ADPD strânsese până la finalul anului 2019 aproximativ 25.000 de euro.

Arabii vor să cumpere Dinamo

Mai multe cluburi din întrega lume, dar și din România, au fost salvate de la faliment de către suporteri. FANATIK v-a prezentat cazurile din fotbal în care suporterii au reușit să salveze cluburile iubite.

ADVERTISEMENT

Un grup de investitori arabi este pe cale să o cumpere pe Dinamo de la Ionuț Negoiță. Șeicul Tahnoon Nimer din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, actualul patron al lui Charlton Athletic (liga secundă din Anglia), a făcut anunțul referitor la negocierile pe care le poartă.

ADVERTISEMENT