Fotbal intern

Ioan Hora, acuzații după ce a plecat de la FCSB! L-a ironizat pe Vintilă: “Asta că el conduce echipa…”

20.01.2020 | 12:37
Ioan Hora acuzatii dupa ce a plecat de la FCSB La ironizat pe Vintila Asta ca el conduce echipa
ADVERTISEMENT

Noul atacant al echipei Gaz Metan Mediaș, Ioan Hora, a lansat câteva acuzații după ce a plecat în această iarnă de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.30 este cota pentru „oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ioan Hora, acuzații după ce a plecat de la FCSB: ”Asta cu conduce el echipa…”

”Niciodată un antrenor nu va putea face ce vrea la FCSB. Orice jucător era afectat. Păi tragi o săptămână, două, trei, dar apoi te lași pe o ureche. Orice ai face, nu e ce trebui”, sunt acuzațiile lui Ioan Hora după ce a plecat de la FCSB.

Ioan Hora a dezvăluit într-un mod ironic pentru gsp.ro că nu Bogdan Vintilă este cel care face echipa la FCSB: ”Asta cu conduce el echipa… O conduce el…”.

ADVERTISEMENT

”Nu se putea face o echipă de bază”

Atacantul a vorbit și despre startul slab de sezon: ”Au fost și mulți accidentați. Nu se putea face o echipă de bază. Erau multe improvizații. După câteva etape au început să tot aducă jucători: Crețu, Salomao, Moutinho. Plus cei care erau accidentați. Ușor am intrat și noi și s-a schimbat”.

Într-un interviu acordat FANATIK, Ioan Hora, în vârstă de 31 de ani, a declarat că a ales să plece de la FCSB pentru că a simțit că nu mai are loc și că nu mai pot prinde primul 11.

ADVERTISEMENT

Becali îl vrea pe Adrian Petre

Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan Mediaş și din informațiile FANATIK va câștiga 8.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanță. Atacantul a reziliat contractul cu FCSB şi va lucra din nou alături de Edi Iordănescu.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, este în căutarea unui atacant și a vorbit despre transferul lui Adrian Petre, dezvăluind care este oferta pe care a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Și Gnohere a fost la un pas de plecare

Gigi Becali a fost deseori criticat că se implică prea mult la echipă, însă patronul FCSB a explicat care este filozofia lui şi consideră că s-ar alege praful de echipă dacă ar lăsa pe alţii să se ocupe.

Harlem Gnohere a fost și el aproape de plecarea de la FCSB în această iarnă, însă, după eșecul negocierilor pentru cedarea jucătorului în zona arabă, FANATIK a aflat că Gigi Becali a decis că atacantul francez va rămâne la echipă.

ADVERTISEMENT