Fotbal intern

Ioan Hora, dorit de Universitatea Craiova înainte să semneze cu FCSB. “Am avut ofertă!”

09.05.2019 | 21:40
Ioan Hora dorit de Universitatea Craiova inainte sa semneze cu FCSB Am avut oferta

Ioan Hora, unul dintre cei mai buni jucători din lotul antrenat de Mihai Teja a fost dorit de Universitatea Craiova înainte să ajungă la un acord cu FCSB. Atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat cu vicecampioana României în luna ianuarie un contract valabil până în vara anului 2021, dar a fost ofertat și de gruparea din Bănie.

Ioan Hora, dorit de Universitatea Craiova înainte să semneze cu FCSB

Ioan Hora a jucat în 12 meciuri pentru FCSB și a înscris 5 goluri, dar înainte să accepte oferta făcută de Gigi Becali a purtat negocieri cu Universitatea Craiova. Bogdan Apostu, impresarul atacantului de la FCSB, susține că Mihai Rotaru l-a dorit pe atacantul în vârstă de 30 de ani, dar că s-a răzgândit pe ultima sută de metri. În cele din urmă, patronul Universității Craiova l-a luat pe Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaș cu 200.000 de euro.

“În primă fază am avut ofertă de la Craiova pentru Hora, însă domnul Rotaru și-a reconsiderat poziția și l-a luat Steaua. Acum poate dânsul regretă. Este cel de-al treilea meci consecutiv când Hora își aduce contribuția la victoria împotriva Craiovei“, a spus Bogdan Apostu la Digi Sport Matinal.

Ioan Hora în meciul Voluntari - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Ioan Hora în meciul Voluntari – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Ioan Hora a fost și pe lista lui Dinamo

Ioan Hora a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract după ce ultima dată jucase pentru Akhisarspor. Atacantul în vârstă de 30 de ani este cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro și a bifat 12 meciuri și 5 goluri pentru vicecampioana României. Ioan Hora a fost dorit și de Dinamo București în perioada de mercato din iarnă, dar cele două părți nu au ajuns la un acord din cauza salariului.

Pe parcursul carierei, Ioan Hora a jucat pentru echipe precum UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor. Atacantul a debutat pentru echipa națională pe 7 februarie 2015 într-un meci amical jucat de “tricolori” cu Bulgaria, scor 0-0. Ioan Hora mai are și 9 selecții la echipa națională a României U21, acolo unde a înscris 4 goluri.

Tags: