Fotbal intern

Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan la o zi după despărțirea de FCSB! Salariu de play-off pentru atacant. EXCLUSIV

05.01.2020 | 23:09
Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan la o zi dupa despartirea de FCSB Salariu de playoff pentru atacant EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ioan Hora și-a găsit rapid echipă după rezilierea contractului cu FCSB. Din informațiile FANATIK, atacantul de 31 de ani va semna duminică înțelegerea cu Gaz Metan Mediaș, iar Edi Iordănescu a fost cel care a insistat pentru această mutare, cei doi colaborând în trecut la Pandurii, când Hora a fost cel mai bun marcator din Liga 1.


UPDATE, 5 ianuarie, ora 23:12. Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan Mediaş. Din informațiile FANATIK, Hora va câștiga 8000 de euro lunar, plus bonusuri de performanță. Atacantul a reziliat contractul cu FCSB şi va lucra din nou alături de Edi Iordănescu. La Pandurii Târgu Jiu, sub comanda lui Iordănescu, Hora a câştigat titlul de golgheter în sezonul 2015-2016 din Casa Pariurilor Liga 1. 

ADVERTISEMENT


Ioan Hora semnează duminică cu Gaz Metan

Ioan Hora va juca din nou sub comanda lui Edi Iordănescu. FANATIK a aflat că atacantul va semna duminică cu Gaz Metan, la doar o zi după ce a reziliat înțelegerea cu FCSB. La mijlocul lunii decembrie, FANATIK a anunțat în exclusivitate că fotbalistul de 31 de ani a primit o ofertă de la formația medieșeană.

Hora a colaborat cu Iordănescu Jr. la Pandurii Târgu Jiu, în stagiunea 2015 – 2016, când a câștigat titlul de golgheter în competiția internă, cu 19 reușite, peste fotbaliști precum Denis Alibec, Florin Tănase, Nicolae Stanciu sau Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor relua colaborarea la Gaz Metan Mediaș, care atacă play-off-ul în acest sezon. Cu patru etape înaintea finalului sezonului regular, echipa lui Edi Iordănescu este pe locul cinci, la trei puncte în fața celor de la Botoșani, prima echipă de sub linie.

În perioada în care era antrenat de Edi Iordănescu la Pandurii, Hora a bifat și ultimele două selecții pentru naționala României, în partidele amicale cu Lituania și Congo.

ADVERTISEMENT

La Mediaș, principalul concurent pe care Ioan Hora îl va avea pentru postul de atacant central este Sergiu Buș, marcator a opt goluri în prima parte a campionatului.

Hora, despărțire de FCSB după un an

Ioan Hora a ajuns la FCSB în ianuarie 2019, liber de contract după despărțirea de Akhisarspor. În tricoul roș-albastru, atacantul a evoluat în 30 de partide, reușind să marcheze de opt ori.

ADVERTISEMENT

După anunțul plecării lui Hora de la FCSB, Harlem Gnohere, principalul concurent pentru postul de atacant central în ultimul an, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care cei doi apar, alături de mesajul: „Mult noroc, fratele meu”.

ADVERTISEMENT