Fotbal intern

Decizie în justiţie! Cine este preşedinte la Gaz Metan Mediaş. Fanatik confirmat

04.08.2020 | 11:10
Decizie in justitie Cine este presedinte la Gaz Metan Medias Fanatik confirmat
Ioan Mărginean şi Valentin Iordănescu, fostul şi actualul conducător de la Mediaş. FOTO: orademedias.ro
ADVERTISEMENT

Ieșirea din insolvență a lui Gaz Metan Mediaș a adus mai multe schimbări la formația din Ardeal.

UPDATE, 4 august, ora 11:11 / Judecătoria Mediaş a decis ca Valentin Iordănescu să fie instalat provizoriu pe postul de preşedinte al echipei Gaz Metan Mediaş.

ADVERTISEMENT

“Ia act de voinţa membrilor Consiliului director al Clubului sportiv Gaz Metan Mediaş şi desemnează pe – Iordănescu Alin Valentin ( cu dom. ) – să exercite , în mod provizoriu , atribuțiile prevăzute de art.. 24 alin. 2 lit. b, d din OG 26/2002 şi art. 28 alin. 2 din statutul asociației , până la soluționarea definitivă a procesului de fond , dosar nr 2743/257/2020 al Judecătoriei Mediaş , având ca obiect anularea Hotărârii nr 2/ 2002 a Consiliului director al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş sau alte dispoziţii legale”, se arată în motivarea instanţei.


UPDATE. 15 iulie, ora 20:33 / Deși Valentin Iordănescu se înțelesese cu primarul din Mediaș, Gheorghe Roman, să o preia pe Gaz Metan, adunarea extraordinară statutară a decis cu 22 din 24 de voturi excluderea fostului jurist al clubului din comitetul director.

ADVERTISEMENT

Astăzi a fost ales Cristi Pustai, fostul antrenor al ardelenilor, în calitate de președinte al clubului, fiind susținut de Ioan Mărginean.

Decizia s-a luat cu o abținere și cu refuzul lui Valentin Iordănescu să voteze, conform gsp.ro.


UPDATE 15 iulie, 18:40 / Valentin Iordănescu a fost numit în funcţia de preşedinte al clubului Gaz Metan Mediaş. Mandatul acestuia este valabil timp de doi ani. Decizia numirii lui a fost votată de Consiliul Director al clubului.

ADVERTISEMENT
Confirmarea numirii lui Valentin Iordănescu
Confirmarea numirii lui Valentin Iordănescu

FANATIK a aflat că Ioan Mărginean a fost dat afară din postul de președinte al clubului, iar în locul lui va veni Vali Iordănescu, fostul jurist al clubului și văr cu Edi, fostul antrenor.

Este o veste importantă pentru ardeleni, pentru că odată cu venirea fostului jurist al clubului se poate întoarce și Edi Iordănescu la echipă.

ADVERTISEMENT

Ioan Mărginean, dat afară de la Gaz Metan Mediaș

Ioan Mărginean nu mai este președintele lui Gaz Metan Mediaș, fiind înlocuit de Vali Iordănescu, fostul jurist al clubului.

Pe 8 iunie, FANATIK scria în exclusivitate despre ieșirea clubului din insolvență, dar și despre o posibilă înlocuire a lui Ioan Mărginean și o reîntoarcere a lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a ardelenilor.

Postul lui Dușan Uhrin, în pericol?

Odată cu venirea lui Vali Iordănescu în poziția de președinte al clubului, Dușan Uhrin Jr. poate fi înlocuit de Edi Iordănescu, fostul tehnician care a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1.

În urma problemelor apărute din cauza pandemiei de coronavirus, de la Gaz Metan au plecat mai mulți jucători, printre care și antrenorul Edi Iordănescu.

Încă o pierdere uriașă pentru ardeleni

După ce mai mulți fotbaliști au plecat de la Gaz Metan Mediaș, formația ardeleană a mai primit încă o lovitură și anume pierderea lui Sergiu Buș, golgheterul echipei, care a semnat cu FCSB, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Fostul atacant al medieșenilor recunoștea la finalul partidei cu Universitatea Craiova, în care a fost și eliminat, că s-a acumulat multă frustrare și supărare în rândul jucătorilor din cauza salariilor neplătite și a situației șubrede de la club.

„Îmi cer scuze echipei că am luat roșu. Am spus ceva ce nu trebuia să spun. Îmi cer scuze arbitrilor. Domnul Hațegan e unul de talie europeană, e un arbitru bun, nu merita așa ceva.

Știu că nu avem voie, acum nu avem voie să ne îmbrățișăm, să scuipăm, nu avem voie să facem nimic.  Dar avem voie în România să fim neplătiți?

Să fim mințiti? Să jucăm accidentați? Am fost 5 jucători cu probleme, cu accidentări. Ne-au plecat 9 colegi, am luat 3.000 de lei în 4 luni de zile”, a mai spus Sergiu Buș la finalul meciului.

ADVERTISEMENT