ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ioan Mărginean despre despărțirea de Edi Iordănescu: „E singurul om care mi-a imputat ceva”. Ce spune de venirea lui Uhrin

Autor: Andrei Șchiopu | 03.06.2020 | 12:16
Ioan Mărginean despre despărțirea de Edi Iordănescu: „E singurul om care mi-a imputat ceva”. Ce spune de venirea lui Uhrin
Ioan Mărginean despre despărțirea de Edi Iordănescu: „E singurul om care mi-a imputat ceva”. Ce spune de venirea lui Uhrin. Sursă foto: sportpictures.eu

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre despărțirea de Edi Iordănescu, anunțată în exclusivitate de FANATIK, dar și despre antrenorul care ar putea prelua banca tehnică a echipei ardelene.

ADVERTISEMENT

Președintele lui Gaz Metan, despre situația de la club

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre situația de la club și despre posibilii înlocuitori ai lui Edi Iordănescu: „Eu am o relație foarte bună cu TransGaz, avem o relație de prietenie cu Primăria din Mediaș, care lucrează cu o echipă din Liga 5 și alte domenii.

Nu putem spune că ajută cumva echipa noastră. Nu știu nimic de niciun scandal. Am o relație foarte bună cu patronii echipei. Îmi pare rău că presa aruncă petarde.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, trecând prin Liga 2, cu un club în faliment am ajuns să fim printre primii din România. Singurul om care mi-a imputat ceva a fost Edi Iordănescu pentru că nu am stabilit un buget pentru următorul sezon”.

„La noi e o singură problemă, procesul de licențiere e foarte greu la noi, noi în 5 martie am plătit salariile pe ianuarie-februarie. Nu au venit banii TV, banii de la sponsori…toată lumea are probleme.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Mediaș erau mulțumiți, majoritatea nu știau că au contract până pe 20, dar Mediașul așa a știut să atragă antrenori și jucători, prezentând toate certificatele fiscale și reorganizare noastră”, a mai spus Ioan Mărginean la televiziunea Pro X.

Ce spune de venirea lui Dușan Uhrin

Ioan Mărginean a anunțat că ia în considerare o posibilă venire a lui Dușan Uhrin, Cristi Dulca sau Eugen Neagoe, dar nu vrea să se grăbească. FANATIK a anunțat detaliile din contractul pe care antrenorul ceh ar urma să-l primească la Mediaș.

ADVERTISEMENT

„Clubul nostru are condiții bune, are cantonament, antrenorul a rămas la noi având oferte bune din altă parte. Edi mi-a spus clar că nu avem buget, nu avem bani să prelungim contracte…

Avem o înțelegere verbal cu cineva, staff-ul lui Edi Iordănescu e încă aici și pregătește primele meciuri până la prima etapă, noi ne orientăm până pe data de 15.

ADVERTISEMENT

Dușan Uhrin, Dulca, Neagoe sunt variante foarte bune, dar nu trebuie să me grăbim, iar în funcție de buget stabilim obiectivele. 

Edi Iordănescu nu a venit cu bani de acasă, maxim le-a dat un 50 de euro la jucători la un amical sau o zi liberă la jucători, dar nu avea cum să bage bani la echipă. De multe ori eram omul rău, iar el omul bun”, a mai spus Ioan Mărginean.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!