Fotbal intern

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, declarație uluitoare înaintea jocului din Ștefan cel Mare! “Hai Dinamo!”

10.05.2019 | 22:55
Ioan Marginean presedintele mediesenilor declaratie uluitoare inaintea jocului din Stefan cel Mare Hai Dinamo

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș a făcut o declarație uluitoare înaintea jocului din Ștefan cel Mare! Prezent la microfonul celor de la Digi Sport, şeful ardelenilor a ţinut să precizeze că problemele financiare ale echipei sunt aproape rezolvate şi că jucătorii nu vor mai avea motive să fie supăraţi. Nu s-a oprit aici Mărginean care nu a ezitat şi și-a făcut publică simpatia pentru Dinamo.

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, declarație uluitoare înaintea jocului din Ștefan cel Mare!

De altfel, Ioan Mărginean a evoluat pentru haita din Ștefan cel Mare în anii 80. „Am jucat aici, am câştigat trofee…Îmi pare rău că echipa nu are un stadion pe măsură”, a spus preşedintele medieşenilor. A fost momentul în care reporterul i-a mulţumit pentru interviu, dar Mărginean a ţinut să încheie dialogul cu sloganul: “Hai Dinamo!”

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, declarație uluitoare înaintea jocului din Ștefan cel Mare! Mărginean
Ioan Mărginean este președintele grupării Gaz Metan Mediaș. Sursa foto – sportpictures.eu

De remarcat că preşedintele medieşenilor a evoluat chiar în partida pe care Dinamo a disputat-o pe teren propriu, cu Liverpool, în 1984. Întâlnirea conta pentru semifinalele Cupei Campionilor Europeni și haita s-a prezentat cu următoarea formulă de joc: Dumitru Moraru – Ion Marin, Mircea Rednic, Alexandru Nicolae, Nelu Stănescu – Cornel Ţălnar, Ion Mărginean (78 Gheorghe Iamandi), Marin Dragnea – Ionel Augustin, Viorel Turcu, Costel Orac (67 Alexandru Custov). Antrenor câinior era Dumitru Nicolae Nicuşor, iar secund, Cornel Dinu.

  • 1 este locul pe care îl ocupă Gaz Metan Mediaș în play out