Fotbal intern

Ioan Neculaie a mai făcut o dandana! Ce riscă fostul patron al Braşovului

Fostul patron al FC Braşov, Ioan Neculaie are probleme şi în penitenciar. Închis pentru doi ani, Neculaie a folosit un telefon în detenţie.
11.12.2017 | 18:22
Ioan Neculaie a mai facut o dandana Ce risca fostul patron al Brasovului

Fostul patron al echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, merge din rău în mai rău. După ce a intrat în puşcărie pentru un motiv absolut incredibil, omul de afaceri a mai comis o gafă care l-ar putea scump.

Afaceristul braşovean a fost condamnat la doi ani la inchisoare, la sfârşitul lunii noiembrie, din cauza nerespectării regimului armelor şi muniţiilor. De fapt, pentru această infracţiune a primit doar 6 luni de detenţie, dar cum mai avea o condamnare anterioară de 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, pedepsele s-au cumulat, iar Neculaie a fost încarcerat.

Ioan Neculaie a folosit un telefon mobil în perioada de detenţie

Motivul pentru care Ioan Neculaie a ajuns în puşcărie frizează ridicolul. Acesta a mers la o partidă de vânătoare şi a făcut pană cu maşina în pădure; nervos la culme, omul de afaceri a tras cu arma în celelalte cauciucuri, iar oamenii din apropiere au chemat Poliţia!

Deşi ar fi trebuit să fie uşă de biserică, pentru a ieşi mai repede de după gratii, Ioan Neculaie a mai făcut o dandana. Fostul finanţator al FC Braşov (club intrat în faliment), a fost prins cu un telefon mobil la Penitenciarul din Giurgiu, luni, exact în ziua în care trebuia mutat la Codlea.

O nouă infracţiune, care îl poate costa pe Neculaie, personaj care a mai fost arestat preventiv pentru 30 de zile în 2016, pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani…

Conform legii, Ioan Neculaie poate fi sancţionat disciplinar prin sesizarea comisiei de individualizare în vederea schimbării regimului de executare şi sesizarea organelor de urmărire penală. Aşadar, îl paşte o nouă condamnare, pe fostul patron al Braşovului, acum, în prag de Sărbători…