Fotbal intern

Ioan Niculae a sărit cu banii în vestiar. Ce primă au încasat giurgiuvenii

22.07.2018 | 15:20
Ioan Niculae a sarit cu banii in vestiar Ce prima au incasat giurgiuvenii

Ioan Niculae a sărit cu banii în vestiar. Patronul Astrei a mers după finalul partidei cu FCSB în fața jucătorilor lui Marius Măldărășanu și i-a anunțat pe aceștia o veste foarte bună.

Ioan Niculae a fost la finalul partidei Astra-FCSB, scor 1-0, unul dintre cei mai fericiți oameni din tabăra gazdelor. Luat de val, finanțatorul giurgiuvenilor a anunțat că echipa sa chiar se poate bate la titlu. “Cu o echipă nouă şi cu un antrenor nou am reuşit să câştigăm. Cred că am găsit un antrenor foarte bun. Promovăm tineri la prima echipa şi cred că dacă faceţi media echipei, va fi una destul de scăzută. Au salarii bunicele. Copiii şi-au dorit şi mă bucur că mi-au făcut un cadou de ziua mea. Vrem să facem o echipă competitivă şi dacă nu ne batem în acest an la titlu, cu siguranţă ne batem la anul“, a spus Niculae.

Ioan Niculae a sărit cu banii în vestiar. Ce primă au încasat giurgiuvenii

Însă FANATIK.RO a aflat că Ioan Niculae a mers imediat în vestiarul jucătorilor săi după finalul partidei cu FCSB. Bucuros de rezultatul înregistrat de Astra,  finanțatorul giurgiuvenilor a început să împartă prime pentru jucători.  I-a anunțat pe fotbalişti că au din partea sa o primă de 10.000 de euro, chiar dacă înainte de acest meci nu le-a promis nici un ban pentru o eventuală victorie împotriva echipei lui Gigi Becali.

Jucătorii i-au mulțumit patronului Astrei și l-au asigurat pe acesta că vor face tot ce depinde de ei să obțină pe viitor și alte rezultate foarte bune. Ioan Niculae a mai anunțat că în staff-ul conducerii clubului o să vină și Mihai Joița. În staff va veni şi domnul Mihai Joiţa şi eu cred că ne batem în acest an la titlu.” a încheiat Ioan NiculAe după victoria cu FCSB.

Ioan Niculae le-a dat prime jucătorilor în vestiar

La rândul său Ioan Niculae și-a asigurat fotbaliștii ca dacă o să vadă că rezultatele vor fi la fel de bune și pe viitor astfel de gesturi, plata unor prime surpriză în vestiar, le va repeta. Însă este cunoscut și faptul că patronul vicecampionilor este aprig la mânie și nu ezită să își certe public jucătorii după rezultate mai proaste sau chiar să le spună acestora în față în vestiar tot ce gândește despre ei. Se știe faptul că în timpul mandatului lui Edi Iordănescu, Niculae nu a ezitat să își apostrofeze fotbaliștii în parcarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova în timp ce aceștia se îndreptau spre autocar.

10.000 de euro a fost prima oferită de Ioan Niculae jucătorilor

Tags: