Fotbal intern

Ioan Niculae, ca Gigi Becali. Patronul Astrei, sfaturi tactice către Bogdan Andone: ”Antrenorul trebuie să vadă jucătorii buni din lot ca Fatai” + Reacția tehnicianului

23.02.2020 | 19:32
Ioan Niculae, ca Gigi Becali. Patronul Astrei, sfaturi tactice către Bogdan Andone: ”Antrenorul trebuie să vadă jucătorii buni din lot ca Fatai” + Reacția tehnicianului
Ioan Niculae, ca Gigi Becali. Patronul Astrei, sfaturi tactice către Bogdan Andone: ”Antrenorul trebuie să vadă jucătorii buni din lot ca Fatai” + Reacția tehnicianului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că echipa sa a prins pe ultima sută de metri play-off-ului, patronul Astrei, Ioan Niculae, a fost extrem de supărat pe jocul trupei lui Bogdan Andone din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta nu înțelege de ce Alibec & compania nu se regăsesc și nu ezită să-i dea unele sfaturi tactice tehnicianului giurgiuvenilor.

Ioan Niculae, sfaturi tactice pentru Bogdan Andone: ”Antrenorul trebuie să vadă jucătorii buni din lot ca Fatai”

Kehinde Fatai a fost omul care a schimbat soarta meciului Astra – Sepsi (2-2). Introdus la pauză, atacantul a marcat golul revenirii în joc a giurgiuvenilor.

După meci, Ioan Niculae l-a criticat pe Bogdan Andone pentru faptul că nu l-a introdus mai repede pe jucătorul nigerian.

ADVERTISEMENT

”A fost încă un meci slab făcut de echipa noastră Nu știu ce se întâmplă, probabil e ceva de moral. Echipa este aceeași, poate chiar ai puternică decât în tur.

Important e ca antrenorii să vadă jucătorii buni din lot, în special pe Fatai. Ați văzut ce meci a făcut azi. Să vadă și să-i introducă. Eu nu am de gând să-l demit pe antrenor, nu am vorbit deloc despre asta cu nimeni”, a spus Niculae.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone simte momentul greu prin care trece Astra

Bogdan Andone simte momentul dificil prin care trece Astra, dar se bucură de calificarea echipei în play-off. Acesta recunoaște că patronul are o mare contribuție la calificarea în top 6, dat fiind faptul că el a insistat pentru aducerea lui Fatai.

”Cu Fatai sunt două aspecte: patronul și Dani Coman au insistat ca el să se întoarcă la echipă, pentru că îl știau demult timp, iar la pauză am simțit că trebuie să-l introduc pentru că Denis Alibec se ducea mult în benzi. Prima repriză a fost cea mai slabă, în care au făcut greșeli multe, iar la pauză le-am spus că nu mai avem nimic de pierdut și

ADVERTISEMENT

Este echipa dânsului, el este patronul echipei și poate să declare ce vrea. A fost un sezon extrem de dificil și vreau să-i felicit pe jucători. Nu am avut nicio discuție cu patronul sau conducerea, dar încercăm să dăm tot ce e mai bun la fiecare meci.

Ăsta este fotbalul, sunt momente și momente. Important este să fim uniți, cu siguranță vom arăta mai bine și va reveni și Budescu.

ADVERTISEMENT

A fost și o perioadă delicată la Astra, când am aflat că am fost penalizați cu trei puncte, păcat de munca tuturor. Astăzi am fi fost pe locul 3 și am fi gestionat și altfel meciurile. Obiectivul nostru e să ne clasăm în primele trei echipe. Dacă se poate mai mult ar fi bine, noi vom încerca cu siguranță”, a spus Andone.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri