Fotbal intern

Ioan Niculae, ca Gigi Becali. Patronul Astrei, sfaturi tactice către Bogdan Andone: ”Antrenorul trebuie să vadă jucătorii buni din lot ca Fatai” + Reacția tehnicianului

23.02.2020 | 19:32
Ioan Niculae ca Gigi Becali Patronul Astrei sfaturi tactice catre Bogdan Andone Antrenorul trebuie sa vada jucatorii buni din lot ca Fatai  Reactia tehnicianului
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că echipa sa a prins pe ultima sută de metri play-off-ului, patronul Astrei, Ioan Niculae, a fost extrem de supărat pe jocul trupei lui Bogdan Andone din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta nu înțelege de ce Alibec & compania nu se regăsesc și nu ezită să-i dea unele sfaturi tactice tehnicianului giurgiuvenilor.

Ioan Niculae, sfaturi tactice pentru Bogdan Andone: ”Antrenorul trebuie să vadă jucătorii buni din lot ca Fatai”

Kehinde Fatai a fost omul care a schimbat soarta meciului Astra – Sepsi (2-2). Introdus la pauză, atacantul a marcat golul revenirii în joc a giurgiuvenilor.

ADVERTISEMENT

După meci, Ioan Niculae l-a criticat pe Bogdan Andone pentru faptul că nu l-a introdus mai repede pe jucătorul nigerian.

”A fost încă un meci slab făcut de echipa noastră Nu știu ce se întâmplă, probabil e ceva de moral. Echipa este aceeași, poate chiar ai puternică decât în tur.

ADVERTISEMENT

Important e ca antrenorii să vadă jucătorii buni din lot, în special pe Fatai. Ați văzut ce meci a făcut azi. Să vadă și să-i introducă. Eu nu am de gând să-l demit pe antrenor, nu am vorbit deloc despre asta cu nimeni”, a spus Niculae.

Bogdan Andone simte momentul greu prin care trece Astra

Bogdan Andone simte momentul dificil prin care trece Astra, dar se bucură de calificarea echipei în play-off. Acesta recunoaște că patronul are o mare contribuție la calificarea în top 6, dat fiind faptul că el a insistat pentru aducerea lui Fatai.

ADVERTISEMENT

”Cu Fatai sunt două aspecte: patronul și Dani Coman au insistat ca el să se întoarcă la echipă, pentru că îl știau demult timp, iar la pauză am simțit că trebuie să-l introduc pentru că Denis Alibec se ducea mult în benzi. Prima repriză a fost cea mai slabă, în care au făcut greșeli multe, iar la pauză le-am spus că nu mai avem nimic de pierdut și

Este echipa dânsului, el este patronul echipei și poate să declare ce vrea. A fost un sezon extrem de dificil și vreau să-i felicit pe jucători. Nu am avut nicio discuție cu patronul sau conducerea, dar încercăm să dăm tot ce e mai bun la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Ăsta este fotbalul, sunt momente și momente. Important este să fim uniți, cu siguranță vom arăta mai bine și va reveni și Budescu.

A fost și o perioadă delicată la Astra, când am aflat că am fost penalizați cu trei puncte, păcat de munca tuturor. Astăzi am fi fost pe locul 3 și am fi gestionat și altfel meciurile. Obiectivul nostru e să ne clasăm în primele trei echipe. Dacă se poate mai mult ar fi bine, noi vom încerca cu siguranță”, a spus Andone.

ADVERTISEMENT
Tags: