Fotbal intern

Ioan Niculae, furios după ce sindicatul a luat atitudine împotriva Astrei Giurgiu: „Sunt foarte multe jigodii!”

11.04.2020 | 16:05
Ioan Niculae furios dupa ce sindicatul a luat atitudine impotriva Astrei Giurgiu Sunt foarte multe jigodii
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a fost furios după ce FIFPro a luat atitudine împotriva echipei sale și nu e de acord cu acuzațiile Sindicatului Mondial al Fotbaliștilor, conform prosport.ro.

Ioan Niculae, furios după acuzațiile venite de la FIFPRO

Ioan Niculae a avut o reacțier furibundă după ce FIFPro a acuzat Astra Giurgiu de șantaj: „Este cea mai mare bătaie de joc la care eu sunt supus. Vreau să îmi demonstreze cineva, public, că eu sau cineva din conducerea clubului meu i-am șantajat pe jucători.

ADVERTISEMENT

Deși habar nu am cine sunt cei de la FIFPRO, îi rog să aducă dovezi pentru tot ce au afirmat. Eu nu am vorbit cu niciun jucător, iar singurul om din club care a vorbit de salarii cu băieții a fost Dani Coman”.

„Vreau să știți de la mine că, în toate cazurile în care eu am avut discuții cu Dani Coman despre jucători, el mereu a ținut doar cu fotbaliștii. Voi credeți că Dani i-ar fi șantajat cu asemenea prostii pe jucători?

ADVERTISEMENT

Voi credeți că Dani s-ar fi dus la jucători și le-ar fi vorbit despre un astfel de șantaj?”, a mai spus Ioan Niculae.

„Băieții au propus să-și reducă salariile!”

Ioan Niculae a continuat și a mărturisit că jucătorii Astrei au propus să-și reducă salariile, în ciuda faptului că Denis Alibec a declarat că nu e o decizie care să fie în avantajul fotbaliștilor giurgiuveni:

ADVERTISEMENT

„Din contră, băieții au propus, ca la marile echipe din Europa, să își reducă salariile pe această perioadă grea, iar după ce am văzut că băieții mei au caracter am decis ca în cel mai scurt timp să îi aduc pe toți cu banii la zi.

Își vor încasa banii pentru ianuarie, februarie, martie și aprilie. Spun public acest lucru și vreau să verificați dacă mă voi ține de cuvânt sau nu”.

ADVERTISEMENT