Fotbal intern

Ioan Niculae i-a promis lui Budescu că poate pleca oricând pe 300.000 de euro. De ce l-ar putea lua FCSB acum. EXCLUSIV

23.11.2019 | 09:58
Ioan Niculae ia promis lui Budescu ca poate pleca oricand pe 300000 de euro De ce lar putea lua FCSB acum EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu traversează o perioadă fastă, chiar dacă a făcut doar o „excursie” la lotul național, fostul selecționer Cosmin Contra preferând să se facă de râs cu alți jucători pe teren în dubla catastrofală cu Suedia și Spania. La echipa sa de club, Astra, treburile merg bine, echipa este neînvinsă de 5 etape în campionat (un egal și 4 victorii consecutive – victoriile, toate ale lui Bogdan Andone!), singura „pată” fiind eliminarea din Cupă, 2-4 cu Sepsi.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 3,85 este cota pentru „gol Budescu” în FCSB – Astra. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae i-a promis lui Budescu că poate pleca oricând pe 300.000 de euro. De ce l-ar putea lua FCSB acum

Forma bună în care se află Budescu ține și de un psihic „vesel”, dat și de relația bună (deocamdată) cu patronul Ioan Niculae. FANATIK a aflat că acesta i-ar fi promis vedetei sale că, dacă i se face o ofertă mai bună financiar, poate pleca oricând de la Astra pe o sumă mai mică de 300.000 de euro. Asta și pentru că Niculae n-a dat niciun ban pe Budescu în vară, când s-a întors la Astra, după ce și-a încheiat contractul cu Al-Shabab Riyadh din Arabia Saudită. În aceste condiții apare și mai posibil, dacă nu chiar probabil, transferul lui Budescu la FCSB în iarnă. Totul e ca și „Budi” să vrea. Gigi Becali și-a manifestat deja public interesul pentru mijlocașul „astral”. Și faptul că urmează întâlnirea directă FCSB -Astra chiar nu are nicio importanță de data asta.

  • 31 de ani va împlini Constantin Budescu pe 19 februarie 2020
  • 4.000.000 de euro este cota lui „Budi” pe transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

De ce n-a venit Budescu, se pune întrebarea, direct la FCSB din Arabia Saudită? Răspunsul este simplu: la momentul respectiv lipsea un „element” important pentru el la FCSB și anume Mihai Stoica. Adică omul cel mai apropiat de „Budi” la echipa lui Becali, cel care ținea legătura cu el cât a fost plecat la arabi. N-a fost să fie în vară, este foarte posibil să fie în iarnă. MM s-a întors la FCSB, Gigi îl cam vrea pe Budescu, acesta poate pleca, cum am arătat mai sus, în condiții bune pentru cumpărător, FCSB  și-a revenit la statutul de favorită la titlu, cam toate „drumurile” duc la… Berceni. E adevărat că Gigi Becali îl vrea atacant, are nevoie de un om de gol, în timp ce jucătorul se simte mai bine în spatele vârfului de careu, mijlocaș ofensiv, pasele sale filtrante de gol fiind o… obișnuință, dar ăsta nu poate fi un impediment așa de mare și totul pare să țină acum de decizia lui Budescu privind viitorul său imediat.

„E posibil să-l iau pe Budescu. Dacă s-ar pune problema, nu îl vreau ca mijlocaș. Avem prea mulți. Singurul gând a fost să-l iau ca atacant. Trebuie să vorbim cu el. Asta e singura problemă, că n-am atacant. Am nevoie de atacant. În rest, avem prea mulți jucători” Gigi Becali

  • 3 goluri și 2 assist-uri a dat Constantin Budescu în cele 6 meciuri jucate pentru Astra în acest sezon
  • 11 km este media alergată de Constantin Budescu în cele 6 meciuri jucate pentru Astra în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: