Fotbal intern

Ioan Niculae le-a dus jucătorilor bani în vestiar după meci: “Augh, augh, augh!”

Ioan Niculae lea dus jucatorilor bani in vestiar dupa meci Augh augh augh

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo cu scorul de 4-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1 Betano, iar finanțatorul giurgiuvenilor, Ioan Niculae s-a dus la finalul meciului în vestiar și le-a dat bani jucătorilor. Elevii antrenați de Costel Enache au sărbătorit victoria cântând minute în șir, iar la final au strigat “Augh, augh, augh!”, celebrul strigăt de luptă al dinamoviștilor, adoptat din filmul “300 de spartani.”

Ioan Niculae a fost impresionat de prestația jucătorilor de la Astra Giurgiu în partida cu Dinamo. Azdren Llullaku, Laurențiu Buș, Valentin Gheorghe și Neluț Roșu au înscris golurile echipei din Giurgiu, în timp ce golul de onoare pentru Dinamo a fost marcat de Sergiu Hanca. Finanțatorul Astrei a mers în vestiarul echipei la finalul meciului pentru a-i felicita pe jucători, fiind însoțit de 3 bodyguarzi.

Ioan Niculae le-a dus jucătorilor bani în vestiar după meci

“Mă duc la vestiar să le dau prima”, a declarat Ioan Niculae în timp ce se îndrepta spre locul în care jucătorii Astrei sărbătoreau deja victoria cu Dinamo. “Augh, augh, augh!”, s-a auzit din vestiarul echipei din Giurgiu, ca o ironie la adresa adversarilor, care au adoptat strigătul de luptă din filmul “300 de spartani” în urmă cu mai multe sezoane. Niculae a mai spus că Dinamo este întro situația dificilă și din cauza suporterilor. “Mereu vin la noi acasă şi ne înjură. Mai ales pe mine. Iar asta le face mai mult rău. Cu cât ne înjură mai mult, cu atât le dăm mai multe goluri. Păi ei au ceva cu toată lumea. Dinamo e în situaţia în care e şi din cauza suporterilor. Să nu uitaţi treaba asta.”, a spus Niculae.

“Patronul Niculae a venit pe post de Moş Crăciun după meciul ăsta”, a declarat Costel Enache la final. “Ne-a promis o primă foarte frumoasă, îi mulţumim pentru asta. A venit cu banii în vestiar”, a spus și Neluț Roșu.

Tags: