Fotbal intern

Ioan Niculae, prima reacție legată de împrumutul FCSB către Astra: “Domnul Becali a fost foarte înțelegător”

16.03.2019 | 20:31
Ioan Niculae prima reactie legata de imprumutul FCSB catre Astra Domnul Becali a fost foarte intelegator

Patronul formației giurgiuvene a vorbit despre suma primită de echipa sa de la gruparea din București. Ioan Niculae, prima reacție legată de împrumutul FCSB către Astra. Afaceristul a explicat de ce a apelat clubul său la banii lui Gigi Becali. În plus, președintele Dani Coman a dat un exemplu din Germania petrecut între Bayern Munchen și Borussia Dortmund, două mari rivale.

Ioan Niculae, prima reacție legată de împrumutul FCSB către Astra: “Nu există nicio altă obligație între cele două echipe!”

FCSB a împrumutat Astra cu 300.000 de euro, iar totul a fost garantat cu banii pe care echipa din Giurgiu trebuie să îi primească de la LPF pentru drepturile TV. Contactat de FANATIK, patronul Astrei a explicat de ce s-a ajuns la această situație financiară. El susține că totul este cât se poate de legal și de moral, dar și că între cele două cluburi nu există nici o altă obligație!

Nu avem voie? Noi, clubul Astra, și cei de la FCSB avem o relație foarte bună. Dovadă în acest sens stă numărul mare de jucători pe care i-am transferat de-a lungul timpului între cele două cluburi. Eu nu am vrut să mai dau o perioadă bani către Astra, iar cei din club au găsit această variantă cu cei de la FCSB. Domnul Becali a fost foarte înțelegător. Banii aceia au fost garantați cu drepturile TV, nu este nici o problemă. Nu există nicio altă obligație între cele două echipe”, a afirmat Ioan Niculae pentru FANATIK.

Ioan Niculae
Ioan Niculae a explicat de ce a a apelat Astra la un împrumut de la FCSB prin faptul că el nu a vrut să mai bage bani la formația giurgiuveană

Dani Coman dezvăluie de ce există încă datoria: “Banii se restituie prin procesiune de creanță”

Președintele Astrei a vorbit despre suma venită de la FCSB și susține că dacă ar fi intrat banii de la LPF pentru drepturile TV întreaga situație ar fi fost rezolvată. Dani Coman afirmă că și în Germania a existat un caz asemănător și este convins că giurgiuvenii își vor da viața pe teren în meciul cu echipa roș-albastră.

Este adevărat că domnul Becali ne-a împrumutat cu niște bani, dar acei bani se vor resitui prin procesiune de creanță de către LPF din drepturile TV. Dacă drepturile intrau săptămâna asta, se restituiau deja. Dacă intră peste trei săptămâni, atunci vor fi plătiți. Acum câțiva ani, Bayern Munchen a împrumutat-o pe Borussia Dortmund.

Dani Coman
Dani Coman susține că Astra își va apăra corect șansele în meciul cu FCSB și că împrumutul luat de la echipa lui Gigi Becali nu este ceva nou la nivel mondial

De ce nu se gândește lumea că domnul Becali a ajutat jumătate din echipele din Liga 1 prin cumpărarea fotbaliștilor? Ar trebui să se dea la o parte cu FCSB? Niciodată nu se va întâmpla asta cu Astra! Noi jucăm doar pe teren!”, a declarat Dani Coman pentru FANATIK.

300 de mii de euro a împrumutat Astra de la FCSB