Fotbal intern

Ioan Niculae, primul patron din Liga 1 Betano care intră în grevă! Premieră absolută după Astra – Viitorul 1-4

08.04.2019 | 21:10
Ioan Niculae, primul patron din Liga 1 Betano care intră în grevă! Premieră absolută după Astra - Viitorul 1-4
Ioan Niculae, dialog cu presa la finalul meciului Astra - Viitorul

Ioan Niculae a devenit primul patron din Liga 1 Betano care a intrat în grevă! Echipa lui a fost umilită în partida cu Viitorul. Trupa lui Hagi a executat-o pe Astra cu un sec 4-1 și la finalul partidei, finanțatorul giurgiuvenilor a luat foc. A venit în fața presei supărat rău mai ales că echipa lui tocmai a bifat a 4 înfrângere din 4 posibile în play off-ul campionatului.

Ioan Niculae, primul patron din Liga 1 Betano care intră în grevă!

Ioan Niculae nu a ezitat și și-a taxat jucătorii. Omul cu banii de la Giurgiu a precizat că intră și el în grevă ca răspuns pentru protestele jucătorilor, care au reclamat faptul că nu și-au primit salariile restante. Niculae a declarat că acum este rândul lui să protesteze.

“O noutate. Ati vazut greve la jucatori, la antrenori, acum si la patron! In afara de a cere, jucatorii trebuie sa stie ca trebuie sa mai si dea”, a declarat Ioan Niculae, vizibil iritat de prestația fotbaliștilor de la Astra.

George Ganea a reuşit o dublă la primul meci ca titular la Viitorul. A marcat în minutele 21 și 70, în timp ce Casap a înscris în minutul 28. Și Eric a punctat după o oră de joc pentru echipa lui Hagi. Unicul gol al gazdelor a fost marcat de Denis Alibec, în minutul 34.

  • 5 este locul pe care îl ocupă Astra Giurgiu în clasamentul play off-ului

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri