Fotbal intern

Ioan Niculae, promisiuni mari în vestiar după calificarea în finală! Ce primă au fotbaliștii Astrei să câștige Cupa României

Autori: Andrei Trifan, Eduard Nicolae Popa | 25.04.2019 | 21:40
Ioan Niculae, promisiuni mari în vestiar după calificarea în finală! Ce primă au fotbaliștii Astrei să câștige Cupa României
Ce prime au promise fotbaliștii de la Astra Giurgiu pentru câștigarea Cupei României

Astra Giurgiu a reușit o calificare en fanfare în finala Cupei României, după ce a trecut în dubla manșă de CFR Cluj, scor 3-1 în deplasare și 2-2 pe teren propriu. La finalul meciului, patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, a mers la vestiar, acolo unde a sărbătorit alături de fotbaliștii lui Costel Enache și a făcut mai multe promisiuni jucătorilor. Printre ele s-a numărat și o primă consistentă pentru câștigarea Cupei României.

Ce primă au promisă jucătorii Astrei Giurgiu, dacă vor câștiga Cupa României

După ce au obținut calificarea în finala Cupei României, FANATIK a aflat că Ioan Niculae le-a promis fotbaliștilor săi o primă de 10.000 de euro dacă vor reuși să obțină trofeul în a doua competiție a țării. De asemenea, în fața îndemnurilor giurgiuvenilor „Să vină banii la băieți”, patronul le-a promis tuturor jucătorilor săi că nu vor mai avea probleme financiare până la sfârșitul sezonului și că vor ajunge la zi cu banii.

Ioan Niculae a trecut de la agonie la extaz în doar două săptămâni. Patronul Astrei Giurgiu a declarat că intră în grevă, după ce Astra a pierdut categoric pe teren propriu, scor 1-4, în fața celor de la Viitorul Constanța, formație care este adversarul Astrei în finala Cupei, după ce a trecut în dublă manșă de Universitatea Craiova.

Ce prime au promise fotbaliștii de la Astra Giurgiu pentru câștigarea Cupei României

Astra Giurgiu, sezon plin de probleme financiare, încununat cu o prezență în finala Cupei României

La începutul playoff-ului, jucătorii de la Astra Giurgiu au protestat destul de dur pentru faptul că nu și-au primit banii la timp. Aceștia au decis să intre în grevă pentru că aveau restanțe salariale de aproape 3 luni. Aceștia au primit banii cu țârâita, iar cel mai vocal dintre giurgiuveni a fost Claudiu Belu, cel care a și fost „executat” de Ioan Niculae.

„Nu s-au terminat problemele, în 15 zile facem iar 3 luni. Când o să avem banii la zi atunci vor fi gata problemele. Da, vom face iar protest dacă ajungem la 3 luni. E greu să nu iei banii de pe luna decembrie, imaginează-ți cum e să iei o dată la 3 luni. E greu să te întreții, să ajuți familia, asta e situația”, a fost declarația care l-a trimis pe Claudiu Belu la FCSB încă din această primăvară, chiar dacă el semnase cu roș-albaștrii un acord care trebuia să intre în vigoare din vară.

Astra Giurgiu va juca o nouă finală după cea pierdută în sezonul 2016/2017, în fața celor de la FC Voluntari. Giurgiuvenii au în palmares un trofeu al Cupei României, câștigat în sezonul 2013/2014 după o finală cu FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!