Fotbal intern

Ioan Niculae, reacție nervoasă după CFR Cluj – Astra 2-0. “E o ură pe care nu o înțeleg!”

17.12.2019 | 08:41
Ioan Niculae reactie nervoasa dupa CFR Cluj  Astra 20 E o ura pe care nu o inteleg
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul formației Astra Giurgiu, a avut o reacție nervoasă după ce giurgiuvenii au fost învinși de CFR Cluj, scor 2-0, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa 21 din Casa Pariurilor Liga 1.

Ioan Niculae, reacție nervoasă după CFR Cluj – Astra 2-0

Afaceristul l-a luat la țintă pe Istvan Kovcacs, toate acestea după ce arbitrul a avertizat șase jucători de la Astra Giurgiu în meciul din Gruia și l-a eliminat pe Constantin Budescu cu aproape 10 minute înainte de finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Istvan Kovacs are o dușmănie aparte pe Astra. Amintiți-vă și de meciurile din trecut. E o ură pe care nu o înțeleg. Probabil e împotriva mea, împotriva clubului, nu știu. De câte ori ne-a arbitrat cu CFR, niciodată n-am terminat cu toți jucătorii pe teren.  

Ne așteptam la mai mult de la Budescu, dar e și el om. Budescu știa de la începutul meciului ce ne va face Kovacs. S-a enervat când a văzut ce ne face arbitrul”, a declarat Ioan Niculae la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae a închis telefonul când a fost întrebat de restanțele salariale

Mai mult, Ioan Niculae a cedat nervos în momentul în care a fost întrebat de restanțele salariale ale jucătorilor de la Astra și dacă le-a plătit acestora banii. Afaceristul a închis telefonul după ce a transmis că fotbaliștii sunt plătiți până în luna octombrie.

„Iar începeți cu prostiile. Jucătorii sunt plătiți până în luna octombrie”, a spus Ioan Niculae, patronul formației Astra Giurgiu, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e lider în Casa Pariurilor Liga 1

După meciul din etapa 21 dintre CFR Cluj și Astra, formația din Giurgiu a picat pe locul 2, cu 40 de puncte, iar ardelenii au urcat pe prima poziție, cu 41 de puncte. Celelalte locuri care duc în play-off sunt ocupate de Universitatea Craiova, FCSB, Viitorul Constanța și Gaz Metan Mediaș.

În ultima etapă din anul 2019, CFR Cluj va juca pe terenul celor de la FC Voluntari, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 20.00, iar Astra Giurgiu va primi vizita echipei Academica Clinceni, vineri, 20 decembrie, ora 17.30, pe stadionul Marin Anastasovici.

ADVERTISEMENT

Toate meciurile din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, sunt transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Tags: