Sport

Ioan Ovidiu Sabău critică un jucător după ce U Cluj a ratat Europa: „Nu ai voie să faci asta!”. Confirma transferul la FCSB: „A plecat!”

U Cluj a pierdut barajul de Conference League în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-1, 5-4 în urma loviturilor de departajare.
27.05.2024 | 01:11
Ioan Ovidiu Sabau critica un jucator dupa ce U Cluj a ratat Europa Nu ai voie sa faci asta Confirma transferul la FCSB A plecat
Ioan Ovidiu Sabău critică un jucător după ce U Cluj a ratat Europa: „Nu ai voie să faci asta!". Confirma un transfer la FCSB: „E plecat!". Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

U Cluj a ratat dramatic calificarea în Conference League din sezonul viitor. Dan Nistor putea să-și trimită echipa în Europa, dar a ratat penalty-ul decisiv și ardelenii au fost nevoiți să se recunoască învinși de către Universitatea Craiova.

Ioan Ovidiu Sabău critică un jucător după ce U Cluj a ratat Europa: „Nu ai voie să faci asta!”

Antrenorul formației din Ardeal a vorbit despre înfrângerea dramatică suferită pe stadionul „Ion Oblemenco”. Tehnicianul a tras concluziile și a găsit principalul vinovat pentru ratarea calificării în Conference League.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Generației de Aur, care a fost prezent și el în meciul de adio, l-a luat în colimator pe Vali Gheorghe, jucătorul celor de la U Cluj care a ratat o ocazie mare pe finalul celor 90 de minute.

„Am făcut un joc bun, am avut câteva ocazii importante. Puteam să încheiem meciul în minutul 87 la ocazia aia 1 la 1 cu portarul. Dai scăriță… tratezi faza atât de superficial.

ADVERTISEMENT

Nu trebuia să ia acea decizie. Se termina jocul, era gata, eram calificați! Apoi, a fost acea fază la care nu ai voie efectiv să ridici brațul la un șut banal. Nu înțelegi momentul, se termină, ai pierdut o calificare!

Ne-am dus în prelungiri, am reușit și să egalăm și au venit penalty-urile. Nu am reușit să ne calificăm. E trist, dar asta e meseria. Dezamăgirea e mare, toți suntem foarte afectați”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău confirmă un transfer la FCSB: „A plecat!”

Tehnicianul celor de la U Cluj a confirmat că un jucător al formației din Ardeal va pleca la FCSB în această vară. Este vorba despre Daniel Popa, nimeni altul decât atacantul pe care Gigi Becali l-a adus la echipă peste capul staff-ului.

„Anul trecut am pierdut Cupa la loviturile de departajare, acum nu am reușit să scriem istorie și să ne calificăm în cupele europene. Am făcut un sezon bun, multe meciuri bune, părea că avem identitate de joc, am avut posesie.

ADVERTISEMENT

Am fost la un pas să ne calificăm în play-off, fără să facem un joc spectaculos. Foarte multe momente bune, frumoase, dar și foarte multe momente rele. Nu vreau să iau decizii la cald, mâine vom avea o discuție.

„Vom decide cine va rămâne, cine va pleca, ce jucători vom putea să aducem. La Daniel Popa nu se mai pune problema, el a plecat. Suntem mai mulți care ne ocupăm de achiziții, vom vedea.

Trebuie să fim foarte corecți și atenți, fără sentimente, să luăm deciziile cele mai bune pentru acest club. Să vedem cine face față presiunii. Îmi doresc să trecem la următorul nivel”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT