Sport

Ioan Ovidiu Sabău, deranjat de starea gazonului înainte de U Cluj – Rapid: „Aici trebuie schimbate multe!”

Ioan Ovidiu Sabău este deranjat de starea gazonului înaintea partidei dintre Universitatea Cluj și Rapid, spunând că nu se poate pasa normal.
26.01.2023 | 21:10
Ioan Ovidiu Sabau deranjat de starea gazonului inainte de U Cluj  Rapid Aici trebuie schimbate multe
Ioan Ovidiu Sabău, deranjat de starea gazonului înainte de U Cluj - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „șepcilor roșii” este de părere că sunt multe lucruri care trebuie schimbate la club, pentru ca echipa să evolueze în condiții normale.

Ioan Ovidiu Sabău, deranjat de starea gazonului înainte de U Cluj – Rapid

Ioan Ovidiu Sabău este deranjat de starea gazonului de pe „Cluj Arena” înaintea partidei dintre Universitatea Cluj și Rapid, spunând că nu se poate pasa bine:

ADVERTISEMENT

„Contează mult publicul la meciul cu Rapid, dar ține de noi și de mine dacă am reușit să pun la punct jocul. Ora meciului e bună, cred că o să vină în jur de 8-10.000 de suporteri.

Ținând cont că e vineri, e frig, oamenii ar avea o scuză. Au încercat să repare gazonul în perioada asta. Dar multe nu se pot face, aici trebuie schimbate multe. Sunt lucrări destul de mari, care nu pot fi făcute acum”.

ADVERTISEMENT

„Nu arată bine terenul!”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit și despre respectul pe care i-l poartă Rapidului, club la care a evoluat și alături de care a câștigat două titluri de campion.

„Trebuie refăcut drenul. În primăvară, când trece perioada asta. Ce vedeți voi, văd și eu. Nu arată bine terenul, mai multe nu știu nici eu. Nu poți să pasezi cum trebuie, e destul de greu.

ADVERTISEMENT

Ne deranjează și pe noi terenul pentru că e un joc de fotbal, trebuie să alergi bine, să pasezi bine”, a continuat Ioan Ovidiu Sabău, la TV DigiSport.

„Te gândești la ce trebuie să faci acum. Respectul îl ai, amintirile rămân, dar atât, se termină. Eu mă gândesc cum să-mi motivez jucătorii, să fiu inspirat la schimbări, să îi conduc bine de pe margine.

ADVERTISEMENT

Responsabilitatea jucătorilor e aceeași, dar vreau să văd motivație și dorință de joc. Jucătorii trebuie să fie motivați și să dea totul pe teren la meciul cu Rapid”, a mai spus antrenorul „șepcilor roșii”.

ADVERTISEMENT