Sport

Ioan Ovidiu Sabău, mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică: „Nu e el. Eu nu îl recunosc!”

Ioan Ovidiu Sabău a fost mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică.
20.07.2021 | 22:58
Ioan Ovidiu Sabau mirat de evolutiile CFRului sub comanda lui Marius Sumudica Nu e el Eu nu il recunosc
Ioan Ovidiu Sabău, mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică: „Nu e el. Eu nu îl recunosc!”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a mărturisit că nu îl recunoaște pe Marius Șumudică din felul în care campioana României se exprimă pe teren sub comanda lui.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit și despre victoria CFR-ului din Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, scor 2-1, făcând o comparație cu echipa sub comanda lui Dan Petrescu sau Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău, mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că este mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică, despre care spune că nu îl mai recunoaște:

„Nu e el. Eu nu îl recunosc pe Șumi. Încă mai are nevoie de timp să cunoscă jucătorii, iar ei să îl cunoască pe el. Eu cred că încă e o perioadă de cunoaștere.

ADVERTISEMENT

A început mai greu, dar cred că va remedia aceste probleme. Într-adevăr, sunt și mulți jucători noi, alt stil de a juca”.

„Nu știu dacă antrenorii de dinaintea lui jucau cu minge lungă. Erau organizați, echipa avea ritm, avea atitudine. Jucătorii erau receptivi, se înțelegeau foarte bine.

ADVERTISEMENT

Se vedea în joc, și în cazul lui Dan Petrescu, dar și în cazul lui Edi Iordănescu. Acum e rândul lui Șumi”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

„Am jucat pe o suprafață proastă!”

Marius Bilașco a dat vina pe vânt, pe terenul sintetic și pe mingea cu care s-a jucat în Gibraltar, pentru prima repriză mai puțin reușită a CFR-ului: „Prima repriză nu a fost cum ne-am dorit, dar cred că în repriza a doua a fost mai bună pentru noi.

ADVERTISEMENT

Se caută tot felul de scuze, dar cred că importantă a fost victorie, pentru că a fost o suprafață foarte proastă, am mai jucat pe sintetice și altădată, dar acesta a fost slab de tot. Și mingea a fost foarte ciudată”.

„A fost o deplasare ciudată pentru noi, că n-am putut sta în Gibraltar, am stat în Spania, dar am trecut peste asta.

Ne dorim foarte mult să trecem această dublă manșă pentru a ne atinge obiectivele propuse. Acum ne gândim la etapa de campionat, trebuie să ne concentrăm pe următorul meci din campionat.

Suntem în grafic, chiar dacă în unele momente ale jocului, anumite componente nu funcționează chiar bine, dar se vor regla în viitor”, a mai spus Marius Bilașco, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT