Sport

Ioan Ovidiu Sabău, mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică: „Nu e el. Eu nu îl recunosc!”

Ioan Ovidiu Sabău a fost mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică.
20.07.2021 | 22:58
Ioan Ovidiu Sabau mirat de evolutiile CFRului sub comanda lui Marius Sumudica Nu e el Eu nu il recunosc
Ioan Ovidiu Sabău, mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică: „Nu e el. Eu nu îl recunosc!”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a mărturisit că nu îl recunoaște pe Marius Șumudică din felul în care campioana României se exprimă pe teren sub comanda lui.

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit și despre victoria CFR-ului din Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, scor 2-1, făcând o comparație cu echipa sub comanda lui Dan Petrescu sau Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău, mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că este mirat de evoluțiile CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică, despre care spune că nu îl mai recunoaște:

„Nu e el. Eu nu îl recunosc pe Șumi. Încă mai are nevoie de timp să cunoscă jucătorii, iar ei să îl cunoască pe el. Eu cred că încă e o perioadă de cunoaștere.

ADVERTISEMENT

A început mai greu, dar cred că va remedia aceste probleme. Într-adevăr, sunt și mulți jucători noi, alt stil de a juca”.

„Nu știu dacă antrenorii de dinaintea lui jucau cu minge lungă. Erau organizați, echipa avea ritm, avea atitudine. Jucătorii erau receptivi, se înțelegeau foarte bine.

ADVERTISEMENT

Se vedea în joc, și în cazul lui Dan Petrescu, dar și în cazul lui Edi Iordănescu. Acum e rândul lui Șumi”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

„Am jucat pe o suprafață proastă!”

Marius Bilașco a dat vina pe vânt, pe terenul sintetic și pe mingea cu care s-a jucat în Gibraltar, pentru prima repriză mai puțin reușită a CFR-ului: „Prima repriză nu a fost cum ne-am dorit, dar cred că în repriza a doua a fost mai bună pentru noi.

ADVERTISEMENT

Se caută tot felul de scuze, dar cred că importantă a fost victorie, pentru că a fost o suprafață foarte proastă, am mai jucat pe sintetice și altădată, dar acesta a fost slab de tot. Și mingea a fost foarte ciudată”.

„A fost o deplasare ciudată pentru noi, că n-am putut sta în Gibraltar, am stat în Spania, dar am trecut peste asta.

Ne dorim foarte mult să trecem această dublă manșă pentru a ne atinge obiectivele propuse. Acum ne gândim la etapa de campionat, trebuie să ne concentrăm pe următorul meci din campionat.

Suntem în grafic, chiar dacă în unele momente ale jocului, anumite componente nu funcționează chiar bine, dar se vor regla în viitor”, a mai spus Marius Bilașco, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României