Sport

Ioan Ovidiu Sabău nu e surprins de negocierile dintre Marius Șumudică și U Cluj: ”Din păcate, acel zvon este adevărat. Dar există o clauză”

Marius Șumudică este luat în calcul pentru banca tehnică a lui U Cluj, iar Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că știe că se încearcă aducerea acestuia.
03.05.2024 | 19:16
Ioan Ovidiu Sabau nu e surprins de negocierile dintre Marius Sumudica si U Cluj Din pacate acel zvon este adevarat Dar exista o clauza
Marius Șumudică este luat în calcul pentru banca tehnică a lui U Cluj, iar Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că știe că se încearcă aducerea acestuia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate ardelenii sunt pregătiți să-i ofere un salariu de nabab lui Șumi, varianta fiind susținută și primarul Emil Boc. În plus, ”șepcile roșii” îi oferă posibilitatea tehnicianului să schimbe lotul din temelii în această vară.

Ioan Ovidiu Sabău nu e surprins de negocierile dintre Marius Șumudică și U Cluj: ”Acel zvon este adevărat. Dar există o clauză”

Actualul antrenor al lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a precizat că a aflat din surse sigure că se încearcă aducerea lui Marius Șumudică din sezonul viitor și chiar dacă a părut deranjat de aceste zvonuri, a ținut să precizeze că este dispus să plece de la echipa sa de suflet.

ADVERTISEMENT

”A apărut vreun comunicat din partea clubului? Atunci dați-mi voie să cred că poate fi și adevărat acest zvon. Mi-am făcut contractul pe doi ani. Există o clauză. Dacă eu plec dau o sumă de bani, dacă ei mă dau afară, plătesc ei o sumă de bani.

Dacă gruparea consideră că nu mai sunt potrivit sau sunt alții mai potriviți, eu renunț la acea clauză! Teama asta că nu putem rezilia cu Sabău că trebuie să-i dăm o sumă, nu există. Dacă pentru U Cluj există un alt antrenor care să ducă clubul la alt nivel, renunț la acea clauză și să vină unul mai potrivit pentru această echipă!

ADVERTISEMENT

Acel zvon este adevărat, din păcate. Am informații, s-a luat legătura cu Șumudică. Posibil ca acel om să vină în club, cunosc acea persoană, iar acea persoană a promis că-l poate aduce pe Șumudică! Ăsta e adevărul, să nu ne ascundem după nu știu ce. Ăsta e adevărul!”, a declarat Sabău.

Din informațiile FANATIK, „acea persoană” care urmează să vină în conducerea Universității Cluj este Dani Coman, fostul președinte de la FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Sabău e mai mult cu gândul la finalul de sezon

Fostul mare internațional a mărturisit că nu a discutat cu Marius Șumudică despre această variantă și a afirmat faptul că își dorește să ducă la bun sfârșit acest sezon. Informația o am de la o sursă de încredere, că s-a discutat, cineva din club cu acel om. Nu l-am întrebat pe Șumudică dacă vrea să vină. E un sâmbure de adevăr că el poate veni la Universitatea Cluj.

Pe mine nu mă afectează absolut deloc. Eu vreau să ies cu capul sus, să ies cu demnitate, să arătăm foarte bine și să nu planeze acele discuții că am dat meciul. Știu ce persoană sunt, știu că acești jucători își apără mereu șansele”, a spus Neluțu Sabău.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj nu este singurul club cu care Marius Șumudică se află în tangențe. Din informațiile FANATIK, antrenorul în vârstă de 53 de ani poartă discuții cu cluburi din zona Golfului, dar și din Turcia.

Printre variantele lui Șumudică se numără și revenirea pe banca Rapidului din vară. Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a dezvăluit pentru FANATIKs-a întâlnit cu tehnicianul și au discutat o oră și jumătate.

ADVERTISEMENT