Sport

Ioan Ovidiu Sabău, resemnat după umilința cu CFR Cluj: „Pentru noi începe un alt campionat”. Jucătorii acuză arbitrajul

Cuvintele lui Ioan Ovidiu Sabău după CFR Cluj - ”U” Cluj, scor 4-0 în etapa 30 din SuperLigă. Jucătorii „șepcilor roșii” au acuzat arbitrajul la finalul derby-ului local.
14.03.2023 | 00:10
Ioan Ovidiu Sabau resemnat dupa umilinta cu CFR Cluj Pentru noi incepe un alt campionat Jucatorii acuza arbitrajul
Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat dezamăgit după umilința trăită de ”U” Cluj pe terenul rivalei CFR. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

”U” Cluj a călcat strâmb în ultima etapă a sezonului regular din SuperLiga. Deși veneau după trei victorii consecutive, ultima chiar în fața liderului, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a pierdut categoric, scor 4-0 într-un meci în care jucătorii „șepcilor roșii” au comis trei henț-uri în careu și care au fost sancționate.

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după umilința CFR Cluj – ”U” Cluj 4-0: „Nu suntem pregătiți să ducem atâtea meciuri la un nivel bun”

”U” Cluj va termina pe locul 9 în campionat la finalul sezonului regular. Echipa din Ardeal se află la egalitate de puncte cu FC Voluntari (34), însă deține avantajul meciurilor directe. La înjumătățirea punctelor pentru play-out, „șepcile roșii” vor avea un total de 17 puncte.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că derby-ul cu CFR Cluj a fost pregătit foarte bine, însă campioana s-a dovedit a fi o nucă prea tare. „Cu o echipă precum CFR Cluj, trebuie să joci foarte bine, să faci puține greșeli. Am făcut multe greșeli, au venit și acele penalty-uri destul de ușor. E greu să revii.

Noi ne-am dorit foarte mult să facem un joc bun. Știm ce înseamnă un astfel de joc, cu atâția suporteri. Azi nu a mers aproape nimic, chiar dacă eu spun că am pregătit foarte bine jocul. Încă nu suntem pregătiți să ducem atâtea meciuri la un nivel bun.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă să avem această relaxare, aceste momente în care nu suntem cum ar trebui. Am avut încredere că vom arăta bine, dar, azi, CFR a fost foarte puternică, în formă și mult mai agresivă decât noi”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului.

Ioan Ovidiu Sabău, resemnat după înfrângerea celor de la ”U” Cluj cu rivala CFR: „Pentru noi începe un alt campionat”

Ioan Ovidiu Sabău este la a doua înfrângere pe banca celor de la ”U” Cluj după cea cu FC U Craiova 1948, scor 5-0. Tehnicianul „șepcilor roșii” a recunoscut că eșecul cu formația lui Dan Petrescu este la fel de usturătoare, însă echipa se gândește deja la lupta din play-out.

ADVERTISEMENT

„Noi am început destul de bine, meciul era echilibrat. Fundașul putea interpreta altfel acea centrare. Sunt multe de spus, dar pentru noi începe un alt campionat. Sunt la fel de valoroși acești jucători.

E un eșec dureros, usturător, învățăm din el, dar trebuie să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivul. Suntem dezamăgiți, dar nu pot să fiu supărat pe ei, pentru că s-au pregătit foarte bine.

ADVERTISEMENT

CFR e o echipă cu un lot echilibrat valoric, puternică, matură, care a jucat meciuri tari. Mie mi se pare că e echipa care se luptă cu șanse reale la campionat”, au fost declarațiile lui Ioan Ovidiu Sabău.

Andrei Pițian a adus acuze la adresa arbitrajului după CFR Cluj – ”U” Cluj 4-0: „Au mai avut vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut camera VAR”

CFR Cluj a beneficiat de trei lovituri de pedeapsă ca urmare a hențurilor comise de jucătorii oaspeților în suprafața de pedeapsă. Rangel Janga și Cristi Manea au înscris de la punctul cu var, în timp ce Krasniqi a ratat. Jucătorul kosovar a reușit totuși să trimită mingea în plasă din acțiune, iar scorul a fost stabilit de Bîrligea în prelungiri.

Daniel Ispas, Martin Remacle și Andrei Pițian au comis cele trei lovituri de pedeapsă, iar ultimul s-a revoltat la finalul partidei, la adresa arbitrajului. „A fost o diferență foarte mare față între ultimele noastre 3 jocuri și ce s-a întâmplat în această seară.

Analiza o vom face în bucătăria noastră și sperăm ca până în etapa următoare să rezolvăm problemele. A fost o seară de uitat. Obiectivul nostru e clar în play-out, să evităm retrogradarea fără emoții.

A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut camera VAR. Mă mir că n-a dat henț și la portar. CFR a mai avut și în tur vreo 4 penalty-uri. E frustrant. Dă-ne și nouă ce e al nostru. Nu vorbesc de meciul ăsta. Dar or mai fi avut vreo 3-4 penalty-uri”, a spus Andrei Pițian.

ADVERTISEMENT