Sabău are un preferat pentru alegerile FRF! ”Merită să conducă fotbalul românesc!”

Filon Stan   
in Fotbal intern
16/04/2018, 19:57
Sabău are un preferat pentru alegerile FRF! ”Merită să conducă fotbalul românesc!”

Ionuţ Lupescu are aproape un alt nume important pentru fotbalul românesc! Ioan Ovidiu Sabău şi-a ales preferatul pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi a declarat că va merge pe mâna lui Ionuţ Lupescu la alegerile care vor avea loc pe 18 aprilie.

Fost coleg cu Kaiserul la Dinamo şi la echipa naţională, fostul mijlocaş spune că experienţa căpătată de Lupescu de-a lungul timpului poate ajuta din plin fotbalul românesc.

Sabău spune că Lupescu ”este un tip foarte echilibrat”

“Lupescu e un om care a acumulat multă experienţă, eu îl cunosc, am jucat cu el la Dinamo. E un tip foarte echilibrat, un tip foarte inteligent. A fost un sportiv mare şi avem nevoie de un astfel de om în momentul de faţă. Merită să conducă fotbalul românesc!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×