Life

Ioana Boureanu, complet schimbată! Fiica rebelă a fostului deputat PDL a surprins internetul cu pozele sale

20.05.2020 | 14:22
Ioana Boureanu complet schimbata Fiica rebela a fostului deputat PDL a surprins internetul cu pozele sale
Ioana Boureanu a intrat în atenția publicului în 2016, în urma conflictului cu tatăl ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu patru ani, Ioana Boureanu era în centrul polemicii în România. Toate televiziunile dădeau imaginile cu ea și tatăl ei, în care fostul deputat Cristi Boureanu o târa pe jos, la propriu, prinsă după ce fugise de acasă fără știința lui.

Ioana Boureanu s-a făcut fată serioasă

Relația dintre Ioana și Cristi a fost una complicată atunci, însă din 2016 până azi lucrurile s-au schimbat. Adolescenta rebelă care făcea ce îi tăia capul s-a mai maturizat nițel ori cel puțin asta ne face să credem.

ADVERTISEMENT

Nu s-a schimbat doar atitudinea fetei față de tatăl ei și viceversa, ci și fizic, căci Ioana arată complet diferit acum.

Dacă până acum fata ne-a obișnuit cu machiaje stridente și cu apariții care mai de care mai controversate, în ultima perioadă Ioana a renunțat la briz-briz-uri și adoptă un stil specific vârstei sale.

ADVERTISEMENT

A renunțat la machiajul strident și evită distracția

S-a pus și pe învățătură, semn că lucrurile au luat o întorsătură la care chiar nu se aștepta nimeni, mai ales că în trecut tânăra nu era foarte mare iubitoare de carte, ci prefera să își piardă zilele și nopțile prin oraș, pe la prieteni sau prin cluburi.

În urmă cu câteva luni, Ioana Boureanu îi umea pe toți cu pozele sale fierbinți, machiată și îmbrăcată vulgar pentru gustul multora, dar acelea au devenit istorie!

ADVERTISEMENT

Fata nu e pusă doar pe învățat, ci se preocupă foarte mult și de modelling, realizând fotografii profesioniste pentru contul ei de Instagram.  Nu știm cât o va ține, dar cert este că îi stă bine!

De când s-a mai potolit și nu își mai ia lumea în cap, Ioana are o relație mult mai bună cu tatăl ei, care era să intre în pușcărie pentru felul în care s-a purtat cu ea în văzul lumii. Chiar dacă acum se iubesc foarte mult, scenele din 2016 cu siguranță nu vor putea fi șterse niciodată din mintea copilei.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Inhale my vibee🤤

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

View this post on Instagram

😌

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

View this post on Instagram

I been handlin' my own, they can vouch for me

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on