Life

Ioana Chisiu, sperietură la Paris. Vedeta se afla în preajma Turnului Eiffel când zona a fost evacuată

23.09.2020 | 16:45
Ioana Chisiu sperietura la Paris Vedeta se afla in preajma Turnului Eiffel cand zona a fost evacuata
Ioana Chisiu, sperietură la Paris. Vedeta se afla în preajma Turnulul Eiffel când zona a fost evacuată Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de miercuri, poliția franceză a primit un telefon anonim de la un bărbat care anunța plasarea unui dispozitiv exploziv în Turnul Eiffel și amenința că va arunca în aer monumentul.

Zona a fost evacuată și fortele de ordine au încojurat perimetrul. Circulația a fost restricționată în zonă, iar turiștii și localnicii au fost sfătuiți să evite zona.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva ore înainte de a se face public acest incident, vloggerița româncă Ioana Chisiu a postat pe Instagram o serie de fotografii care dezvăluiau că vedeta se află exact în zona cea mai sensiblă, lângă Turnul Eiffel, scrie spynews.ro.  

Ioana Chisiu, vacanță romantică la Paris

Celebra vloggeriță este plecată în capitala Franței împreună cu iubitul ei. Vedeta se afla în zona Turnului Eiffel în momentul în care s-a petrecut atât amenințarea cu bombă, cât și evacuarea zonei.

ADVERTISEMENT

Ea a postat o fotografie, în urmă cu două ore, în care apare exact în fața monumentului, iar zona este complet pustie. vloggerița a spus că „partea bună e că nu am stat la rând la poze”, sugerând că este în siguranță și pericolul a trecut.

Ioana Chisiu a fost căsătorită cu Nick, bărbat pe care îl iubea încă din liceu. Cei doi divorțat la sfârșitul anului trecut, după o căsnicie de aproximativ 9 ani, și au împreună două fetițe gemene, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

După o perioadă în care a fost văzută mai mult singură, Ioana se pare că s-ar fi îndrăgostit de un tânăr fotograf pe nume David. Cei doi s-ar fi cunoscut la o ședință foto și s-ar fi plăcut instantaneu.

Mai mult decât atât, se pare că tânărul fotograf nu dorește să piardă vremea și i-ar fi oferit deja Ioanei un inel de logodnă, după cum au declarat apropiați ai celor doi, pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT