Sport

Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost dată afară de la Pro Arena: „Ne gândim, analizăm si acționăm!”

Ioana Cosma a reacționat public pentru prima dată după ce FANATIK a dezvăluit că jurnalista a fost anunțată că va fi dată afară de la Pro Arena.
25.01.2023 | 18:13
Ioana Cosma prima reactie dupa ce a fost data afara de la Pro Arena Ne gandim analizam si actionam
Ioana Cosma a oferit prima reacție după ce a fost dată afară de la Pro Arena. Sursă foto: Facebook - @Ioana Cosma.
ADVERTISEMENT

În urmă cu patru zile, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ioana Cosma și Mihai Mironică au fost notificați cu privire la faptul că emisiunea „Ora exactă în Sport”, de la Pro Arena, va dispărea din grilă, iar cei doi prezentatori vor înceta colaborarea cu postul de televiziune. Ioana Cosma a oferit prima reacție prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Ioana Cosma, prima reacție după ce a încetat colaborarea cu Pro Arena: „Ne gândim, analizăm și acționăm!”

Pro Arena, canalul de televiziune deținut de Pro TV SRL, va scoate din grilă emisiunea „Ora exactă în Sport”. Astfel, Mihai Mironică și Ioana Cosma nu vor mai continua colaborarea cu trustul de televiziune. Cea din urmă a oferit o primă reacție după ce a fost notificată că va fi dată afară.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unei postări făcute pe contul de Facebook, cunoscuta jurnalistă, care are o vechime de 28 de ani în trustul Pro, a făcut o comparație cu sportul, trecând în revistă numele campioanei din fotbalul românesc, CFR Cluj.

„Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam așa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană”a scris Ioana Cosma pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ioana Cosma nu și-a găsit încă un alt angajament: „Nu am discutat cu nimeni!”

În secțiunea de comentarii a postării, Ioana Cosma a fost chestionată de urmăritorii săi cu privire la o nouă colaborare. Prima femeie din România care a comentat un Campionat European (2020) a avut răspunsuri exacte și a dezvăluit că nu a luat legătura cu nimeni pentru o viitoare colaborare.

„Nu am discutat cu nimeni încă!”a fost răspusul Ioanei Cosma. Întrebată „Unde te putem urmări”, jurnalista nu a putut oferi un verdict. „Deocamdată nu am un răspuns”, au fost cuvintele Ioanei Cosma.

ADVERTISEMENT

„E o decizie a companiei, nu e nicio dramă”, a spus Ioana Cosma cu privire la concediere. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate motivul incredibil pentru care atât Ioana Cosma, cât și Mihai Mironică și departamentul de sport la Pro Arena au fost dați afară.

Radu Banciu i-a desființat pe Mihai Mironică și Ioana Cosma: „Nu îi înghite nimeni”

Radu Banciu a comentat vestea începutului de an în media românească în cadrul emisiunii Football All-Inclusive de la Prima Sport. Jurnalistul a avut un discurs acid la adresa lui Mihai Mironică și a Ioanei Cosma.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV. Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. 

Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici. La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cosma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe.

Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a spus Radu Banciu.

ADVERTISEMENT
Tags: