Life

Ioana Dichiseanu, luată prin surprindere de fiica ei, Anastasia. Cum a emoționat-o pe vedetă

Ioana Dichiseanu a fost luată prin surprindere de fiica ei, Anastasia, de ziua numelui. Vedeta a povestit cum a reușit să o emoționeze fata ei la ceas de noapte.
07.01.2022 | 17:45
Ioana Dichiseanu luata prin surprindere de fiica ei Anastasia Cum a emotionato pe vedeta
Ioana Dichiseanu, cântăreață. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ziua Sfântului Ion este una destul de tristă pentru Ioana Dichiseanu, căci este primul an când nu ciocnește un pahar de șampanie alături de tatăl ei, care s-a stins din viață anul trecut.

Peste câteva luni se va face un an de la moartea marelui actor, iar Ioana vorbește de fiecare dată cu mândrie despre numele pe care îl poartă și despre omul de la care a avut cele mai frumoase lucruri de învățat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică fado a spus în emisiunea lui Cristi Brancu cât de greu îi este să se obișnuiască ideii că tatăl ei nu mai este aproape, dar că odată cu trecerea timpului a început să conștientizeze acest lucru.

Ioana Dichiseanu, luată prin surprindere de fata ei, Anastasia

Artista a povestit că prima persoană căreia fata ei, Anastasia, i-a spus „La mulți ani” la 12 noaptea, când ea și soțul ei au vrut să sărbătorească onomastica ciocnind un pahar de șampanie a fost regretatul ei tată, și nicidecum ea.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Dichi”, a fost prima persoană căreia Anastasia a vrut să îi facă urarea, lucru care a emoționat-o până la lacrimi pe Ioana.

„Încercăm să trecem peste și să ducem mai departe amintirea și numele lui. Eu niciodată nu mă voi putea ridica la nivelul lui. E foarte greu să ajungi la nivelul acela”, a declarat Ioana Dichiseanu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a povestit și despre planurile sale de viitor, dar și ale fiicei sale, care se pare că vrea să activeze tot în domeniul artistic, la fel ca mama și bunicul ei.

Anastasia este pasionată de dansuri, însă are o mare problemă atunci când trebuie să își arate talentul în public: este foarte emotivă.

ADVERTISEMENT
ioana dichiseanu
Ioana Dichiseanu și fiica ei, în platoul Exclusiv VIP de la Prima TV. Foto: Prima TV

Fata cântăreței, pasionată de dans

„Mi-a zis că atunci când îi mai trec emoțiile, o să danseze. Tata întotdeauna, înainte să intre în scenă, avea emoții. Cred că ține de un respect pe care îl avea față de public”, a continuat Ioana.

Întrebată cum reușea tatăl ei să depășească emoțiile, având în vedere că nepoțica Anastasia a moștenit acest trac de cameră, Ioana a zis că nu exista niciun truc.

„Nu cred că avea un ritual să îi treacă emoția. Își făcea cruce și atât”, a adăugat cântăreața.

Ioana lucrează în prezent la o carte despre tatăl ei, pe care vrea să o scrie împreună cu soțul, Adrian. Nu este singura persoană din familia Dichiseanu care are treabă. Și Simona Dichiseanu, mama ei, este hotărâtă să continue cu muzica. Aceasta își propune ca anul acesta să lanseze un album.

ADVERTISEMENT