Life
notix pixel id

Ioana Dichiseanu îi acuză pe medicii care l-au îngrijit pe Ion Dichiseanu că i-au grăbit sfârșitul: „Mi-aș fi făcut dreptate cu mâna mea”

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului Ion Dichiseanu, și-a deschis sufletul și a vorbit despre durerea pricinuită de moartea actorului. Pe cine consideră vinovat de decesul tatălui său.
14.05.2022 | 22:47
Ioana Dichiseanu ii acuza pe medicii care lau ingrijit pe Ion Dichiseanu ca iau grabit sfarsitul Mias fi facut dreptate cu mana mea
Fiica lui Ion Dichiseanu îi acuză pe medici că i-au grăbit sfârșitul marelui actor.Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu a vorbit despre durerea suferită de familia ei după moartea tatălui său. Ion Dichiseanu s-a stins din viață în urmă cu un an. Actorul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală, iar fiica acestuia îi acuză pe medici că nu l-au îngrijit corespunzător și i-au grăbit sfârșitul.

Ioana Dichiseanu acuză medicii care l-au îngrijit pe regretatul Ion Dichiseanu că i-au grăbit acestuia sfârșitul

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, după ce a fost internat timp de câteva luni la Spitalul Floreasca.

ADVERTISEMENT

Fiica marelui actor a dezvăluit că nu se poate împăca cu ideea că cel care nu i-a fost doar tată, ci și cel mai bun prieten, nu îi mai este alături. Ioana suferă chiar și acum, la aproape un an de la nefericitul eveniment, iar în trecut mărturisea că nu se mai poate bucura de clipele fericite din viața sa. 

Artista a acordat un interviu în care vorbește despre drama prin care trece familia sa. Ioana Dichiseanu este convinsă că tatăl său a murit cu zile și asta pentru că medicii nu l-ar fi îngrijit corespunzător.

ADVERTISEMENT

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru Antena 3. 

„Dacă nu ar fi existat acest copil, mi-aș fi făcut dreptate cu mâna mea”

Ioana Dichiseanu a mărturisit chiar că, dacă nu ar fi fost mamă, ar fi răzbunat de una singură moartea lui Ion Dichiseanu.

ADVERTISEMENT

„I-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea.

Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu. 

ADVERTISEMENT

Totodată, fiica lui Ion Dichiseanu spune că nu a intentat un proces pentru că nu și-a dorit să ducă numele tatălui său în instanță. Ioana speră că într-o zi i se va face dreptate marelui actor.

ADVERTISEMENT

„M-am lăsat păgubaşă. Ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac.

Am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească. Până la urmă, nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mărturisit Ioana Dichiseanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE