Life

Ioana Dichiseanu, răpusă de durere. Cum a fost surprinsă la funerariile lui Ion Dichiseanu

Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu este răspusă de durere. Ioana Dichiseanu trece prin momente dificile, după ce tatăl său a pierdut lupta cu boala pentru care fusese internat la Spitalul Floreasca în urmă cu 4 luni.
21.05.2021 | 17:14
Ioana Dichiseanu rapusa de durere Cum a fost surprinsa la funerariile lui Ion Dichiseanu
Ioana Dichiseanu, răpusă de durere. Cum a fost surprinsă la funerariile lui Ion Dichiseanu. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Familia lui Ion Dichiseanu spera ca artistul să-și revină și să se întoarcă acasă cât mai repede, însă din păcate, în momentul de față aceștia se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Actorul va fi înmormântat cu onoruri militare sâmbătă, 22 mai 2021.

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului artist, este extrem de îndurerată și nu-i vine să creadă că și-a pierdut părintele. Tânăra traversează o perioadă tristă, după cum se poate observa din imaginile realizate de paparazzi wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu, suferință uriașă. Fiica lui Ion Dichiseanu suferă după pierderea actorului

Prietenii și apropiații lui Ion Dichiseanu sperau ca problemele de sănătate ale actorului să treacă cât mai repede, asta și pentru că în ultimele zile regretatul artist dădea semne de însănătoșire.

Din păcate, vedeta a pierdut lupta cu viața la vârsta de 87 de ani, lăsând în urma sa multă durere și suferință. Ioana Dichiseanu, fiica sa, s-a rugat ca celebrul său tată să revină acasă, dar acum se pregătește pentru cel mai greu moment din viața ei.

ADVERTISEMENT

„Între Anastasia și tata este o legătură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori.

Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe «primăvară sufletului său» în drum spre școală.

ADVERTISEMENT

În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, scria fiica regretatului artist pe Facebook, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Ion Dichiseanu, condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Artista pregătește toate cele necesare pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum. Cu ochii în lacrimi și cu durere în suflet, tânăra a fost de față la toate pregătirile, dorind să-i fie aproape lui Ion Dichiseanu înainte de a fi înmormântat.

ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu și familia sa au depus sicriul cu trupul neînsuflețit al marelui actor la Teatrul Nottara, unde va rămâne până sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 10:00.

Ulterior, cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Bellu, unde sicriul va fi depus în capelă. Slujba de înmormântare este programată pentru ora 12:00, Ion Dichiseanu urmând a fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Regretatul actor de film a fost decorat în urmă cu ceva ani de șeful statului Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de „Ofițer”.

ADVERTISEMENT
Tags: