Life

Ioana Dichiseanu trece prin momente grele înainte de Crăciun. “Sărbătorile nu mai sunt la fel”

Pentru Ioana Dichiseanu urmează o perioadă destul de grea. Sărbătorile de iarnă îi aduc aminte de tatăl său, cunoscutul actor Ion Dichiseanu. Aceștia făceau toate pregătirile împreună.
19.12.2021 | 15:34
Ioana Dichiseanu trece prin momente grele inainte de Craciun Sarbatorile nu mai sunt la fel
ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu încă nu și-a revenit după moartea tatălui său. Legătura dintre cei doi a fost una extrem de puternică.

Pentru fiica cunoscutului actor urmează o perioadă grea, pentru că în fiecare an făcea toate pregătirile pentru Crăciun alături de Ion Dichiseanu.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că tatăl său încă îi apare în vis.

Ioana Dichiseanu trece prin momente grele înainte de Crăciun. “Sărbătorile nu mai sunt la fel”

Pentru familia lui Ion Dichiseanu este o perioadă destul de grea. Vor petrece primul Crăciun fără marele actor. Fiica sa a început deja pregătirile. Anul acesta va rămâne acasă, alături de familie.

Ioana Dichiseanu a povestit cum obișnuia să pregătească totul alături de tatăl său și ce tradiții respectau cu sfințenie.

ADVERTISEMENT

“Se împlinește un an de când a început totul, internarea și greul, ca să zic așa. Eram de fiecare dată împreună, aveam tradițiile noastre, pe care le respectam cu sfințenie.

An de an împodobeam bradul împreună, mergeam la cumpărături împreună. Nu mai sunt fel, nu vor mai fi niciodată la fel, nimic nu va mai fi așa cum a fost.

ADVERTISEMENT

Încercăm să păstrăm niște lucruri de dragul Anastasiei, pentru că este copil, și, vreau ca și ea să rămână cu amintiri frumoase în ceea ce privesc sărbătorile, indiferent că sunt sărbători de iarnă sau zile de naștere”, a declarat fiica actorului la Antena Stars.

Ioana Dichiseanu și-a iubit enorm tatăl și cei doi au avut o relație specială. Fiica actorului a mărturisit că primește mesaje de la Ion Dichiseanu. Acesta îi apare în vis destul de des. 

ADVERTISEMENT

“Am primit multe semne și în vis. Acele vise de care am citit că pot fi numite vise de vizitare și cu toate acestea, el nu prea credea în astfel de lucruri, dar se pot întâmpla.

L-am visat, mă întreba lucruri concrete legate de casă, chiar acum câteva nopți. Acum câteva nopți l-am visat că făceam lista pentru Crăciun și el îmi spunea ce trebuie să cumpăr pentru Crăciun. Mi-am notat toate semnele primite de la el”, a dezvăluit fiica regretatului actor la Antena 3.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai 2021. Actorul a stat internat în spital o perioadă îndelungată, dar în final medicii nu au putut să-i salveze viața.

ADVERTISEMENT