Life

Ioana Filimon, descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Zarurile au fost aruncate”

Ioana Filimon a fost descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici în cadrul galei de sâmbătă, 13 noiembrie 2021.
14.11.2021 | 13:03
Ioana Filimon descalificata de la Bravo ai stil Celebrities Zarurile au fost aruncate
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a anunțat că Ioana Filimon a fost descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Fosta Miss România a încălcat regulamentul competiției, așa cum a precizat prezentatoarea de la Kanal D.

Celelalte concurente nu au fost tocmai surprinse de acest anunț. De fapt, Nicoleta Dragne a fost sinceră și a spus că se aștepta la această veste.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut în cadrul ediției difuzate sâmbătă seara.

De ce a fost Ioana Filimon descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ioana Filimon a lipsit de la ediția de sâmbătă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, motivul fiind faptul că a fost descalificată. Tânăra a încălcat regulamentul emisiunii și nu mai este concurentă.

„Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important.

ADVERTISEMENT

Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificată și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?”, a anunțat Ilinca Vandici la Kanal D.

Nicoleta Dragne i-a spus prezentatoarei că nu este deloc surprinsă și că se aștepta la acest lucru. „Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsă”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub i-a spus prezentatoarei că și-a dat seama de acest lucru după ce nu a văzut-o pe Ioana Filimon la machiaj. Fosta Miss România venea prima, așa că descalificarea nu a fost o veste tocmai șocantă.

„Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine”, a precizat iubita lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici i-a urat mult succes Ioanei Fililon în continuare și îi pare rău că lucrurile s-au întâmplat așa. Aceasta a subliniat faptul că toate concurentele trebuie să respecte regulamentul.

„Îmi pare foarte rău. Îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise.

Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fără nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum”, a mai spus prezentatoarea TV.

Ioana Filimon a avut mai multe certuri în ultima vreme la competiția de la Kanal D. Un conflict care a atras atenția tuturor a fost cel cu Mădălina Pamfile. Cele două și-au adresat replici dure una celeilalte.

Mai mult, Mădălina Pamfile a izbucnit în lacrimi după ce Ioana Filimon ar fi menționat un subiect foarte sensibil pentru ea, familia ei.

ADVERTISEMENT