News

Ioana Filimon îl avertizează pe Florin Pastramă, după eliminarea din Ferma: “Brigitte e ataşată, dar el joacă la mai multe capete”

09.04.2019 | 16:52
Ioana Filimon il avertizeaza pe Florin Pastrama dupa eliminarea din Ferma Brigitte e atasata dar el joaca la mai multe capete
ADVERTISEMENT

Ioana Filimon a vorbit, la emisiunea “La Măruță”, despre relația controversată dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Fosta Miss România a pierdut duelul cu Geanina Ilieși, astfel că a venit acasă și a povestit cu mare drag despre experiența petrecută în Ferma. Bruneta a mărturisit faptul că emisiunea a fost o provocare pentrtu ea și că a fost un mod plăcut de a le arăta tuturor oamenilor că este în satre de multe.

Ioana Filimon, mărturii despre relația dintre Brigitte și Pastramă

Ioana Filimon, invitată la “La Măruță”, a povestit cu lux de amănunte despre cele petrecute la Ferma și a venit să clarifice zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de iubit.  “Nu avem nicio ceartă, nu mă cred bogată. Nu am spus niciodată asta. Nu m-am despărțit de iubit, nu este adevărat ce s-a spus. Prefer să nu discut prea mult despre viața mea personală.”

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a povestit despre motivul pentru care a venit la emisiune. “Eu am fost la Ferma cu un scop, am vrut să arat ce pot. Nu comentez despre ceea ce este între Pastramă și Brigitte. Eu am văzut-o pe Brigitte foarte atașată de el, dar Pastramă joacă la mai multe capete. N-ai cum să te superi pe el.”

Ioana Filimon a vorbit despre relația dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă
Ioana Filimon a vorbit despre relația dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă

Ioana Filimon, eliminare fulger

„M-am simţit rău cu vreo 3 sau 4 zile înainte de duelul de eliminare cu Geanina. Nu le-am spus celor din jur, pentru că nu am vrut să pară că mă victimizez sau că fac vreun joc.

ADVERTISEMENT

Cu o săptămână înainte, planul fusese să o trimitem pe Otilia la duel, dar s-a schimbat pentru că ea nu se simţea bine şi ne-am gândit să nu trimitem la duel o persoană care nu se simte bine. Nu am vrut să se repete şi să mă scuz, să creadă că nu vreau să lupt. Mi-am asumat şi nu am vrut să spun nimănui că mi-e rău până în ultima zi, când oricum nu mai conta că mă simt rău, era ziua duelului.”