News

Ioana Filimon, mesaj dur după eliminarea din Ferma, de la Pro TV! Pe cine s-a supărat

08.04.2019 | 21:45
Ioana Filimon a vorbit despre eliminarea de la Ferma

Ioana Filimon a părăsit în lacrimi emisiunea Ferma, în ediția de joi, 4 aprilie! Fosta Miss România a fost foarte nemulțumită de ea însăși pentru că nu a dat totul în timpul probei finale pierdute în fața fostei prezentatoare de televiziune Geanina Ilieș.

Ioana Filimon tună și fulgeră după eliminarea de la Ferma

Zilele trecute, Ioana Filimon a făcut primele declarații, după ce a fost eliminată de la „Ferma” și a recunoscut că palma primită de la Cătălin Moroșanu, în timpul duelului cu Gianina, a luat-o prin surprindere, însă a motivat-o mai tare.

După ce a fost eliminată de la Ferma, Ioana Filimon a postat pe contul de socializare un mesaj dur, în urma criticilor primite pe Internet. Nu toți au susținut-o pe fosta miss, așa că pentru aceștia, ea a avut un mesaj tranșant. „Bârfele sunt scornite de cei care urăsc, împrăștiate de idioți și crezute de prosti”.

Ioana Filimon eliminare Ferma
Ioana Filimon a vorbit dupa eliminarea de la Ferma

Ioana Filimon, dezamăgită de Brigitte Sfăt

Fosta Miss România a dezvăluit că cel mai greu moment din competiție a fost cearta cu Brigitte, pe care o considera prietenă. Cu aceasta s-a înțeles foarte bine la început, apoi relația lor a degenerat. Ioana Filimon i-a spus lui Brigitte Năstase să tacă, iar aceasta a luat foc!

„Am sentimentul că am fost folosită și totul s-a întors împotriva mea. Cum am trăit și am mers, am mers după principiile mele. Nu și-a permis fostul meu soț, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac sau gura. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Când o să fiu în copârșeu, dacă știi ce e ala un sicriu, atunci o să îmi zică cineva să tac”, i-a spus Brigitte.

„M-a folosit. Am făcut rău oamenilor prin ce mi-a spus ea. Sunt proastă, sunt o fraieră, îmi asum. Sunt cel mai prost om. Sunt carne de tun și pe lângă asta nici măcar nu mi s-a mulțumit”, s-a destăinuit atunci Brigitte printre lacrimi lui Cătălin Moroșanu.