News

Ioana Filimon rupe tăcerea după ce a ieșit din Fermă! Ce se întâmplă cu Brigitte și Pastramă, la PRO TV

06.04.2019 | 10:57
Ioana Filimon rupe tacerea dupa ce a iesit din Ferma Ce se intampla cu Brigitte si Pastrama la PRO TV
ADVERTISEMENT

Ioana Filimon sau ”Regina duelurilor” după cum era cunoscută în Fermă, a fost eliminată în urma unei probe de forță de fosta prezentatoare de știri Geanina Ilieș. Miss România 2016 a părăsit competiția în lacrimi, supărată pe ea pentru că nu a dat mai mult, în pofida încurajărilor repetate venite din partea lui Cătălin Moroșanu, a Dianei Belbiță și a lui Silviu Țolu.

Ioana Filimon rupe tăcerea după ce a ieșit din Ferme

„Chiar la ultima probă, frate… mai avea doi paşi şi câştiga, atunci a cedat. Eu am făcut tot ce a ţinut de mine să o îmbărbătez. I-am dat şi palme, frate, să-şi revină”, a spus Moroșanu. Ajunsă acasă, modelul a rupt tăcerea și a vorbit despre controversatul subiect care a ținut televiziunile și presa în priză: relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

„Pe Brigitte o văd îndrăgostită de Pastramă. De Pastramă…nu știu ce să zic”, a declarat Filimon. „Parcă dă din coadă și pe lângă Otniela. N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigtte am văzut-o așa foarte pornită, îndrăgostită și chiar geloasă în anumite momente. Așa că mă gândesc că nu poți să joci teatru chiar așa de mult și să încerci să pară că ai sentimente pentru cineva când nu ai”, a mai spus modelul.

Ioana Filimon rupe tăcerea după ce a ieșit din Fermă! Ce se întâmplă cu Brigitte și Pastramă, la PRO TV
Ce se întâmplă cu Brigitte și Pastramă, la PRO TV

Brigitte și Pastramă trăiesc un nou început

Cei doi au confirmat faptul că formează un cuplu și sunt foate fericiți împreună. De altfel, înainte de duel, au avut o doleanță către Cristi Bozgan, cel care coordonează acțiunile din Fermă, anume de a se duce împreună la biserică, pentru a se ruga și mulțumi lui Dumnezeu pentru ce au primit până acum.

ADVERTISEMENT

Când au revenit, au spus tuturor că au cerut binecuvântarea unui preot sau, pe scurt, după cum a spus Pastramă: „ne-am logodit!”. De asemenea, pe rețele lor de socializare au împărtășit bucuria iubirii lor cu fanii și au publicat mai multe fotografii a căror descriere este «new beginnings», adică «începuturi noi».

Tags: