Life

Ioana Filimon, ședință foto incendiară. Cum s-a afișat fosta Miss România

29.01.2021 | 16:28
ADVERTISEMENT

Ioana Filimon, câștigătoarea „Miss România” 2016, a avut parte de o ședință foto incendiară, unde a îmbrăcat o ținută sumară, punându-și în evidență formele de invidiat. 

Fotomodelul și fosta concurentă la reality show-ul „Ferma” de la Pro TV se află printre cele mai frumoase femei din România, așa că merită pe deplin titlul câștigat în urmă cu cinci ani .

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa vedetă a devenit și mai cunoscută după ce s-a cuplat cu milionarul turc, Cengiz Şıklaroğlu, însă relația a fost una scurtă și tumultoasă.

Ioana Filimon, ședință foto incendiară. Cum s-a afișat fosta Miss România

Ioana Filimon și-a pus fanii pe jar după ce a avut parte de o ședință foto incendiară, îmbrăcată cu cea mai sexy ținută posibilă. Frumoasa șatenă a devenit cunoscută în 2016, atunci când a câștigat titlul de „Miss România”.

ADVERTISEMENT

Nici nu e de mirare că a reușit această performanță, având în vedere că tânăra are o frumusețe ieșită din comun, iar aparițiie ei atrag toate privirile.

Ioana Filimon s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite, iar body-ul pe care îl poartă îi scoate perfect în evidență trupul subțire, bucurându-se de niște forme la care multe femei visează.

ADVERTISEMENT
Ioana Filimon
Ioana Filimon, sexy în timpul ședinței foto. Colaj: Fanatik 

Ioana Filimon și relația cu milionarul turc

Ioana Filimon a fost împreună cu Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc, fostul iubit al Otiliei Bilionera. Din păcate, relația lor s-a terminat după câteva luni cu un scandal monstru, iar bărbatul a criticat-o dur și a precizat că nu mai vrea să o vadă vreodată.

„Românii sunt inteligenți, iar cei cu care am vorbit, au înțeles că Ioana este o mincinoasă și o hoață. Ea a început să mintă despre mine, a folosit presa, a vrut să îmi toace banii. Încă ceva: eu sunt cerchez, nu turc”, a declarat Cengiz pentru cancan.ro la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Șatena este foarte activă pe Instagram și îi ține zilnic pe fani la curent cu activitățile sale zilnice.

ADVERTISEMENT