Life

Ioana Ginghină a dat o petrecere pentru fiica ei. Ruxandra a împlinit 13 ani

Ioana Ginghină a organizat o petrecere pentru fiica ei. Ruxandra a împlinit vârsta de 13 ani.
21.08.2021 | 14:32
Ioana Ginghina a dat o petrecere pentru fiica ei Ruxandra a implinit 13 ani
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a organizat o petrecere pentru fiica ei, Ruxandra. Adolescenta a împlinit vârsta de 13 ani, iar mama ei a avut grijă ca aceasta să aibă cea mai frumoasă zi de naștere. Vedeta le-a spus fanilor că este pregătită de petrecere.

Fiica actriței ți a lui Alexandru Papadopol va avea o zi specială, din moment ce Ioana Ginghină a avut grijă să pună toate detaliile la punct. Cele două au o relație foarte bună, după cum a dezvăluit vedeta de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a dat o petrecere pentru fiica ei. Ruxandra a împlinit 13 ani

Ioana Ginghină a organizat o petrecere pentru fiica ei, Ruxandra, cu ocazia zilei de naștere. Aceasta a împlinit vârsta de 13 ani și se va bucura de compania familiei și prietenilor.

Înainte de pregătirile pentru petrecere, actrița din serialul „Adela” a decis să facă puțin sport, din moment ce va fi ocupată mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Dacă e weekend, facem puțin sport, mai ales acum, că astăzi o serbăm pe Ruxandra. Azi este party-ul cu prietenele ei, așa încât nu mai am timp să mai fac pe seară și mi-am propus, până mă apuc de pregătirile pentru petrecere, să fac și puțin sport”, a spus vedeta pe InstaStory.

Ioana Ginghină și fiica ei au o relație foarte bună, după cum a dezvăluit vedeta. Ruxandra se înțelege bine și cu tatăl ei, Alexandru Papadopol, cu care se vede regulat.

ADVERTISEMENT

După divorț, fiica Ioanei Ginghină și a fostului soț a rămas cu mama ei, dar are o relație foarte bună și cu tatăl.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Cum se înțelege Ruxandra cu iubitul mamei ei

Ioana Ginghină a declarat că fiica ei se înțelege foarte bine și cu actualul iubit, Cristi Pitulice. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele noului partener după ce a divorțat de Alexandru Papadopol, cu doi ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Actrița spune că cei Ruxandra are o relație foarte bună cu Cristi Pitulice, iar acesta din urmă se implică în creșterea și educația ei.

Ioana Ginghină a mai spus că fericirea fiicei este este pe primul loc, iar Ruxandra va fi principala domnișoară de onoare atunci când se va căsători.

„Eu sunt fericită doar dacă Ruxandra mea este fericită. Nu există în viața mea cineva mai important ca și Ruxi.

Se bucură pentru mine, se bucură pentru noi și va fi principala mea domnișoară de onoare. Cristi și cu Ruxi se înțeleg foarte bine.

Chiar suntem o echipă bine închegată. Acum, de exemplu, ei doi sunt cei care pun la cale planurile de vacanță”, a declarat Ioana Ginghină pentru redacția.ro.

ADVERTISEMENT